JAB Krimi

Medzi miestnymi obyvateľmi osady sa strhla roztržka: Zasahujúceho policajta odviezla záchranka!

Medzi miestnymi obyvateľmi v osade došlo podľa polície k roztržke. Na miesto boli privolané policajné hliadky. Zasahujúceho policajta odviezla záchranka.

Ilustračný obrázok k článku Medzi miestnymi obyvateľmi osady sa strhla roztržka: Zasahujúceho policajta odviezla záchranka!
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako povedala krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová v utorok vo večerných hodinách došlo k roztržke medzi miestnymi obyvateľmi na Turzovskej ulici v Gelnici.

„Na miesto boli privolané policajné hliadky. Počas služobného zákroku došlo k zraneniu jedného z policajtov, ktorý bol napadnutý úderom do hlavy, pričom utrpel tržné poranenia hlavy,“ doplnila policajná hovorkyňa.

Podľa jej slov bol následne na miesto vyslaný aj výjazd kriminálnej polície, pričom vyšetrovateľ policajné zboru začal trestné stíhanie pre zločin útoku na verejného činiteľa. ,,V prípade dokázania viny hrozí útočníkovi trest odňatia slobody na tri až osem rokov,“ uzavrela Mésarová.

Podľa najnovších policajných informácii aj dnes už došlo k ďalším incidentom medzi obyvateľmi uvedenej ulice, pričom polícia miesto priebežne monitoruje.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM