JAB Rôzne

Maturitné tablá made in Spišská Nová Ves: Výklady centra mesta obsadili zaujímavé diela, FOTO

Spišskú Novú Ves oživili maturitné tablá. Tie neunikajú pozornosti okoloidúcich a viacerí sa pri nich pristavujú. Na čerstvé výtvory študentov sme sa boli pozrieť aj my. V centre mesta sa dajú v týchto dňoch vidieť naozaj všakovaké diela.

Ilustračný obrázok k článku Maturitné tablá made in Spišská Nová Ves: Výklady centra mesta obsadili zaujímavé diela, FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

A je to tu. Výklady obchodov a reštaurácii opäť zapĺňajú tablá maturantov. Finišujúci študenti dokazujú, že im nechýba kreativita a ich diela pri prechádzke našim mestom na seba pútajú pozornosť.

Našej redakcii sa ich podarilo v centre Spišskej Novej Vsi nájsť devätnásť. Náš „prieskum“ však nemusí byť stopercentný a je možné, že sme nejaké prehliadli. Fantázia a tvorivosť však nechýbala ani na jednom z nich. Viacerí ľudia si tablá nenechajú ujsť a radi sa na ne pri prechádzkach zapozerajú.

Medzi nich patrí aj Andrea. „Je to veľmi príjemné spestrenie. Rada sa pri výkladoch zastavím a popozerám či tam nenájdem niekoho známeho,“ povedala pre náš portál. „Dnešné tablá sú bláznivé a veľmi originálne, čo sa mi páči. Za mojich školských čias sme mali len obyčajné tablo s fotkami v rovnošatách bez akejkoľvek fantázie. Teraz je to paráda,“ pochvaľoval si zase pán Jozef.

Vyspovedali sme aj dve dámy stojace práve pred jedným z tabiel. „Práve pozeráme na kvalitu fotiek a zdá sa nám veľmi nízka. Nevieme či to bol zámer, alebo ako si to máme vysvetliť. Inak tablá vo výkladoch považujeme za veľmi dobrý nápad. Páčia sa nám,“ zhodli sa dámy.

Maturitné tablá zo spišskonovoveských výkladov si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Môže vás zaujímať:

Prejdete sa mestom a tie zmeny si možno všimnete aj vy: Skvelý nápad študentov oranžového gymnázia!

Študuje na gymnáziu a klobúk pred ňou dole: Novovešťanka Klaudia (18) je viacnásobná majsterka Slove

FOTOGALÉRIA: Centrum Spišskej oživili tablá maturantov
20
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM