Kultúra

Song v podaní novoveskej kapely, z ktorého sa stáva Letný HIT: V hlavnej úlohe sa popri spevákovi ocitla ... VIDEO

Kapela Smola a Hrušky si užíva festivalové leto, do ktorého vplávala rovno z doposiaľ najväčšieho klubového turné, na ktorom oslávila svoju osemnástku a tisíci koncert kariéry. Najnovšie so svojím letným hitom - skladbou Mary vyhlásila súťaž.

Ilustračný obrázok k článku Song v podaní novoveskej kapely, z ktorého sa stáva Letný HIT: V hlavnej úlohe sa popri spevákovi ocitla ... VIDEO
Zdroj: Katarína Orešanská

Na poslednej výberovke skupiny zo Spišskej Novej Vsi – Smola a Hrušky sa nachádza aj pilotný singel a aktuálny letný hit skladba Mary, ktorá sa okamžite stala jednou z najobľúbenejších skladieb na koncertoch. Podľa slov frontmana kapely Spoka si ju fanúšikovia žiadajú čoraz viac. Skladba Mary má podľa jeho slov veľký hitový potenciál.

„Ešte som nezažil, aby sa tak rýchlo ujala nová skladba u našich fanúšikov, ktorí si ju spievajú s nami od začiatku do konca na každom koncerte odkedy sme ju zaradili do playlistu. Aj preto sme sa rozhodli, že napriek nezáujmu niektorých rádií využijeme našu silnú pozíciu na sociálnych sieťach a podporíme tak jednoznačne náš najväčší letný hit."prezrádza Spo­ko.

Po nevydaných singloch Vylížem s Berenikou Kohoutovou,Te­levízne noviny so Zverinom či Čierny Biely s kapelou Gulo Čar a raperom Supom z kapely Moja reč je tu další úspešný singel a klip Mary, ktorý vznikol spolu s talentovaným tímom Learto production.

Kapela na svojej oficiálnej facebookovej stránke http://facebook.com/smolaahrusky [1] odštartovala veľkú letnú súťaž s hitom Mary, kde môžu fanúšikovia každý týždeň počas prázdnin získať zaujímavé ceny, dokonca aj 2 voľné vstupy a vreckové na niektorý z festivalov, ktoré sa stali partnermi tejto súťaže a na ktorých Smola a Hrušky vystúpia.

Takže aj takto si môžu fanúšikovia kapely spestriť leto a užiť si skvelú atmosféru na festivaloch ako sú Music Summer Ružiná, Music Summer Duchonka, Music Summer Orava, Rip fest, Boje na Hrone, Červeník festival, Hody Trebatice a zažiť na nich veľkú letnú párty s kapelou

Foto: Katarína Orešanská

Letný hit v podaní kapely Smola a Hrušky
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM