JAB Samospráva

Kuriozitka v Spišskej: V starom zastupiteľstve sa ocitne nový poslanec, funkciu bude mať len pár dní

Poslednýkrát zasadnú do poslaneckých stoličiek poslanci v starej zostave až na jednu výnimku. Od decembra potom väčšinu vystriedajú nové tváre. Zisťovali sme, čo všetko budú riešiť poslanci spišskonovoveského parlamentu na svojom poslednom zasadnutí v starej zostave.

Ilustračný obrázok k článku Kuriozitka v Spišskej: V starom zastupiteľstve sa ocitne nový poslanec, funkciu bude mať len pár dní
Zdroj: TASR

Už čoskoro sa opäť zíde vedenie mesta s poslancami a rokovať budú o dôležitých témach týkajúcich sa nášho mesta. Medzi najhlavnejšie body bude patriť návrh na tretiu zmenu rozpočtu mesta na rok 2014 , ako aj návrh plánu kontrolnej činnosti hlavného kontrolóra na prvý polrok 2015.

Zaujímavým bodom mestského zastupiteľstva bude aj nastúpenie náhradníka na uprázdnený mandát, ktorý zastával Tomáš Hamráček. Ten sa svojej funkcie poslanca mestského zastupiteľstva vzdal k 1. 10.2014.Do poslaneckého kresla tak zasadne Pavol Čekovský, ktorý sa vo voľbách ešte v roku 2010 s počtom hlasov 1542 stal jeho náhradníkom. Zaujímavé je, že tento post bude Čekovský zastávať len do decembra, kedy sa majú zísť už novozvolení poslanci.

Okrem iného budú poslanci na najbližšom rokovaní aj bilancovať rok 2014. To samozrejme nebude všetko. Zasadnutie mestského zastupiteľstva je určené okrem zainteresovaných aj širšej verejnosti, to najbližšie bude už piatok 28. novembra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM