JAB Kultúra

Krásna Alexandra (18) zo Spišskej získala titul: Pozrite VIDEO tanca, ktorým dostala nielen porotu!

Krásna Saška zo Spišskej Novej Vsi sa stala vicemiss. Miss Dance 2014 sa stala jej najlepšia kamarátka, ktorá ju na súťaž nahovorila. Čerstvá vicemiss nám prezradila, ako sa po súťaži cíti.

Ilustračný obrázok k článku Krásna Alexandra (18) zo Spišskej získala titul: Pozrite VIDEO tanca, ktorým  dostala nielen porotu!
Zdroj: Dnes24.sk

V Košiciach sa v nedeľu uskutočnilo finále súťaže krásy a tanca MISS DANCE SR 2014. Zúčastnila sa ho aj 18-ročná Novovešťanka Alexandra Dugasová.

Najviac som sa bála rozhovoru…

Nedávno sme Alexandru vyspovedali pred finále zaujímala nás reakcia aj po ňom. „Tak s titulom vicemiss som nadmieru spokojná a zároveň prekvapená nečakala som to,“ prezradila svoje pocity vicemiss. „Som veľmi rada ,že korunka miss dance bola položena práve na hlavu mojej super kamarátky ,ktorá si ju najviac zaslúži a s ktorou som sa do tejto súťaže prihlásila,“ doplnila Saška.

Čoho sa bála najviac? A, aké pocity si odnáša zo súťaže? „Najviac som sa bála rozhovoru. Na javisko som síce zvyknutá, trávim na ňom veľa času no svoje pocity vyjadrujem vždy tancom nie slovami,“ zdôverila sa. Ako so smiechom dodala ani východniarsky prízvuk jej na odvahe nepridal, ale nakoniec to zvládla. „Okrem toho rozhovoru som trému nemala tak som si mohla naplno užiť celú tu dokonalú atmosféru počas večera,“ povedala druhá najkrajšia tanečnica na Slovensku.

Prišiel aj Rhytmus

Súťaž MISS DANCE SR organizuje agentúra FABIO PRODUCTION. Ako nám povedala riaditeľka súťaže Ingrid Fabian miss dance sa môžu zúčastniť dievčatá vo veku od 15–27 rokov registrované minimálne 6 mesiacov v tanečnej škole, súbore, alebo klube rôzneho tanečného zamerania. Dvanásť finalistiek z celého Slovenska sa predviedlo vo viacerých disciplínach. klasických. „Nechýbala promenáda v plavkách, módna prehliadka, ale aj tanečná módna show,“ vymenovala riaditeľka.

V poslednej disciplíne predviedla každá finalistka svoje individuálne tanečné číslo podľa tanečného smeru, ktorému sa venuje. „Hudobným hosťom večera bol raper RYTMUS, o fantastické tanečné vystúpenie sa postarali tanečníci z GRIMMY DANCE SCHOOL Prešov,“ doplnila organizátorka.

Porota, ktorá rozhodla

Ako sme sa dozvedeli do poroty zasadli známe osobnosti z oblasti tanca i šoubiznisu, ako hudobník a líder formácie Peter Bič Project PETER BIČ, Miss Universe SR 2014 SILVIA PROCHÁDZKOVÁ aj česká tanečná diva SABINA „BIBI“ ŠKODOVÁ. Tanečník MILAN PLAČKO, majiteľka Kliniky estetickej medicíny NATÁLIA SELVEKOVÁ či vlaňajšia víťazka ANDREA KOVÁČOVÁ boli tiež súčasťou poroty.

Predsedom poroty bol riaditeľ organizátorskej agentúry SLAVOMÍR FABIAN. O zábavu a sprievodné slovo sa postaral obľúbený východniar Michal Hudák, ktorý bol moderátorom podujatia už po piaty krát.

  • MISS DANCE SR 2014 ADRIANA KEPIČOVÁ (18) Košice
  • I .VICEMISS DANCE SR 2014 Alexandra Dugasová (18) Spišská Nová VES
  • II. VICEMISS DANCE SR 2014 Natália Halászová (21) Košice

Fotky zo súťaže si môžete pozrieť v našej fotogalérií.

Hip-hop v podaní vicemiss na súťaži Miss Dance 2014
1
Galéria
Finále Miss Dance SR 2014
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM