JAB Rôzne

Krásna Alexandra (18) zo Spišskej: Zabojuje vo finále pozoruhodnej súťaže miss!

Miss Dance je pozoruhodná súťaž pre dievčatá s charizmou a láskou k tancu. Tento ročník sa finále zúčastní aj 18-ročná Alexandra Dugasová zo Spišskej Novej Vsi. Pred nedeľným finále sme ju trošku vyspovedali.

Ilustračný obrázok k článku Krásna Alexandra (18) zo Spišskej: Zabojuje vo finále pozoruhodnej súťaže miss!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako si sa dostala do tejto súťaže?

Úplne náhodou. Prvýkrát som bola na tejto súťaži , ako divák so svojou bývalou trénerkou – to som mohla mať 13. rokov. Vtedy som si povedala, že raz keď budem mať osemnásť sa jej možno zúčastním. A vyšlo to.

Bola si na castingu?

Áno aj. Spolu s kamarátkou z Košíc sme posielali tanečné videá a vôbec sme s tým nerátali, že postúpime. Nakoniec nás pozvali do užšieho výberu a dokonca sme sa obidve dostali do finále.

Ako sa líši Miss dance od klasickej súťaže miss?

V podstate je tam rozdiel, že dievča nemusí byť až také vysoké, skôr ide o tanečné schopnosti a charizmu.

Čo všetko ťa čaká vo finálový večer, bude aj promenáda v plavkách?

Čaká nás toho veľa: rozhovor, spoločné tanečné číslo, ako aj samostatná choreografia každej finalistky. Bude aj promenáda v plavkách.

Od koľkých rokoch tancuješ? A prečo práve hip- hop?

Tancujem jedenásť rokov a k hip hopu som sa dostala tiež úplnou náhodou cez kamarátku. Odmalička som bola dosť hyperaktívna a v každom krúžku som vydržala len chvíľu, potom ma to prestalo baviť. Tanec a zvlášť hip-hop je moja srdcovka a neľutujem ani sekundu, že som sa dala na tento štýl tanca.

Prečo práve takáto súťaž?

Ako som vravela milujem tanec , mám rada, keď sa môžem obliecť do vecí XXL a vyšantiť sa na hudbu. Na druhej strane mám veľmi rada eleganciu aj môj štýl obliekania je skôr elegantný. Táto súťaž je kombinácia vecí, ktoré mám v obľube. Elegancia a ženskosť spojená s tancom.

Nerozmýšľala si zúčastniť sa aj súťaže Miss Slovensko?

Nie. Nie som veľmi vysoká a necítim sa na takú súťaž.

Prezraď nám – aké pocity máš pred finále?

Tak pred finále nepociťujem veľmi nervozitu, skôr sa teším na ten pocit prechádzať sa na javisku v krásnych šatách so super babami. Som zvedavá, ako to dopadne, ale verím, že čo najlepšie.

Čo očakávaš od tejto súťaže?

Novú skúsenosť a veľa zážitkov. Nečakám, že vyhrám. Všetky baby čo sme vo finále sme si veľmi sadli. Ja sa teším na to, že budeme spolu. Výhru želám každej jednej z nich.

Dosiahla si v tanci aj úspechy, na ktoré si pyšná?

Úspechov je viac. S tanečnou skupinou sme už viackrát boli majstrami Slovenska, ale zúčastnili sme sa aj majstrovstiev Európy či sveta. Môj najväčší úspech, na ktorý som pyšná je, že som skončila na majstrovstvách sveta z päťsto tanečníkov na 23 mieste.

Foto: Archív Saša Dugasová

Finalistka miss Dance zo Spišskej:  Saška Dugasová
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM