Šport Šport

Koniec volejbalovej sezóny: Najviac sa darilo najmladším volejbalistkám

Posledné ligové zápasy odohrali najmladšie volejbalistky zo Spišskej, čím ukončili túto sezónu. So súperkami si poradili a tešili sa z pekného umiestnenia vo štvorkovom volejbale.

Ilustračný obrázok k článku Koniec volejbalovej sezóny: Najviac sa darilo najmladším volejbalistkám
Zdroj: E. Vykoupilová

Mladšie žiačky sa chceli vo štvorkovom volejbale ukázať pred svojimi rodičmi, ktorí v hojnom počte zaplnili telocvičňu na Javorke. Iba všetky víťazstvá ich mohli posunúť do medailového pásma, čo sa napokon aj stalo. Spišiačky bojovali o bronz a najvyrovnanejšie zápasy boli so Stropkovom a so Sninou. Domáce prostredie urobilo svoje a túžba po víťazstve bola taká silná, že to napokon tú bronzovú medailu dievčatá získali.

„V nedeľu odohrali naše mladšie volejbalistky posledný turnaj v tejto volejbalovej sezóne. Ako som už niekoľkokrát spomínala, v tejto finálovej skupine sa stretli výkonnostne vyrovnané družstvá. Som rada a určite aj dievčatá, že na domácej pôde a na poslednom turnaji odohrali jedny z najkvalitnejších zápasov a dokázali si, že vieme poraziť každého súpera. Chcem na tomto mieste pochváliť dievčatá za nasadenie, ktoré predviedli v každom zápase a hlavne kolektívneho ducha. Odmenou za to im bola bronzová medaila. Naše dievčatá dali víťazstvami peknú bodku za volejbalovou sezónou. Hráčky určite motivovala medaila, mňa ako trénerku tešilo hlavne to, ako sme so srdiečkom hrali a ocenili to aj súperi a aj diváci,“ povedala po zápase trénerka mladších žiačok Eva Fabianová.

  • VK SNV- Svidník 2:0 (14,12)
  • VK SNV- Stropkov 2:0 (23,23)
  • VK SNV- Snina 2:1 (19,–23,13)
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM