JAB Krimi

Konanie mladíka zo Spišskej vyráža dych: Svojej ex poslal 1200 výhražných SMS a bil ju na parkovisku!

Mladý muž (33) zo Spišskej Novej Vsi čelí závažnému obvineniu. Podľa polície svojej ex zaslal zhruba 1200 výhražných esemesiek a dokonca mladú ženu (25) na parkovisku bil päsťou do tváre!

Ilustračný obrázok k článku Konanie mladíka zo Spišskej vyráža dych: Svojej ex poslal 1200 výhražných SMS a bil ju na parkovisku!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako nám prezradil hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru Alexander Szabó, spišskonovoveskí policajti z trestných činov ublíženia na zdraví a nebezpečného prenasledovania obvinili 33-ročného miestneho muža. „Obvinený od leta minulého roku doposiaľ neustále kontaktuje svoju bývalú 25-ročnú družku formou SMS. Taktiež sa jej osobne vyhrážal na rôznych miestach s ublížením na zdraví a zabitím,“ dodal hovorca.

Podľa polície jej mladík poslal približne 1200 výhražných SMS správ a v polovici júla 2014 vo večerných hodinách v Spišskej Novej Vsi svoju bývalú priateľku po predchádzajúcom verbálnom konflikte fyzicky napadol na parkovisku.

,,Viackrát ju päsťou udrel do tváre a kopol do tela, čím jej na základe lekárskeho znaleckého posudku spôsobil zranenia s dobou práceneschopnosti 12 dní,“ doplnil Szabó. V prípade dokázania viny mladíkovi hrozí trest odňatia slobody na jeden až tri roky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM