Monika Földešiová Tlačové správy

Kia sa vracia do Spišskej Novej Vsi: Okrem predaja ponúka aj kvalitný servis

Začiatkom mája sa do mesta Spišská Nová Ves opäť vrátila slovenská kvalita zo žilinskej automobilky. Tentokrát v podobe novootvorených predajno-servisných priestorov značky KIA zabezpečuje kompletný servis pre svojho zákazníka.

Ilustračný obrázok k článku Kia sa vracia do Spišskej Novej Vsi: Okrem predaja ponúka aj kvalitný servis
Zdroj: Dnes24.sk

Pre svojich priaznivcov, ako i pre nových zákazníkov ponúka spoločnosť Metis (Slovensko) – autorizovaný predajca a servis značky KIA kompletný sortiment vozidiel tejto značky, zvýhodnené predajné akcie, fleetové programy pre firmy, financovanie a samozrejme možnosť predvádzacích jázd. V servisných priestoroch poskytuje spoločnosť kompletný autorizovaný servis vozidiel značky Kia, a taktiež servis ostatných značiek (geometria, výmena oleja a filtrov, výmena bŕzd, a mnohé ďalšie služby).

V nových predajných priestoroch na Duklianskej ulici 36 (bývalý Hyundai) vás radi uvítajú od pondelka do piatka v čase od 08:00 do 17:00 a v sobotu do 12:00. Servis je pre všetkých zákazníkov otvorený počas pracovných dní do 16:30. Neváhajte a príďte sa aj vy presvedčiť o kráse a kvalite značky KIA v jej nových reprezentatívnych priestoroch vo vašom meste.

Kontaktné údaje: predaj vozidiel značky KIA: +421 534 414 712, papcun@metis-sk.sk servis: +421 534 414 713, antony@metis-sk.sk

Kia v Spišskej
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM