JAB Kultúra

Kam sa vybrať na prelome mesiacov? Pestrá ponuka akcií pre Novovešťanov

Nový týždeň je tu! Už viete, ako strávite voľné chvíle v nadchádzajúcich dňoch? Pripravili sme vám malú pomôcku.

Ilustračný obrázok k článku Kam sa vybrať na prelome mesiacov? Pestrá ponuka akcií pre Novovešťanov
Zdroj: Dnes24.sk

Hviezdoslavov Kubín

26. a 27. marca 2018 o 09:00, Galéria umelcov Spiša

Na začiatku týždňa sa bude konať v našom meste najstaršia a najznámejšia recitačná súťaž na Slovensku. Hviezdoslavov Kubín už po 64. krát pozýva do svojich radov priaznivcov dobrého slova a recitačného umenia. Okresná postupová súťaž bude prebiehať počas dvoch dní.

Obyčajná tvár

26. marca 2018 o 19:00, kino Mier

Julia Roberts vo filmovom spracovaní knižného bestselleru, ktorý si získal srdcia miliónov čitateľov po celom svete. Dojímavý príbeh o tom, aké ťažké je pre malého chlapca zapadnúť v škole medzi rovesníkov, ktorí sú úplne iní, úplne obyčajní.

Sukulenty s guľatým kaudexom

27. marca 2018 o 16:00, Multicentrum

V utorok si prídu na svoje milovníci kaktusov. Klub kaktusárov Spišská Nová Ves pozýva na prednášku Sukulenty s „guľatým“ kaudexom.

FK Spišská Nová Ves – FK Pohronie

28. marca 2018 o 15:30, Futbalový štadión

V strede týždňa môžete prísť povzbudiť novoveských futbalistov v II. lige SFZ. na štadión v Spišskej Novej Vsi. Na domácom trávniku privítajú FK Pohronie.

Norway.today

28. marca 2018 o 19:00, Spišské divadlo

V strede týždňa si budete môcť vychutnať aj premiéru milostného romantického príbehu dvoch mladých ľudí, ktorí nakoniec nájdu stratený zmysel života. Divadelná hra Norway.today, ktorú napísal švajčiarsky dramatik s českými koreňmim bola v rokoch 2003 a 2004 najviac inscenovanou hrou na nemeckých divadelných scénach. Bola preložená do vyše dvadsiatich jazykov a hraná v divadlách po celom svete. Je inšpirovaná skutočnou udalosťou.

Králik Peter

29. marca 2018 o 10:00, kino Mier

Rozprávková komédia podľa svetoznámych príbehov Beatrix Potterovej prichádza na veľké plátno! Rebelský králik Peter žije svoj veselý bezstarostný život spolu s ostatnými zvieratami na farme. Nový majiteľ statku sa však o svoj životný priestor deliť nemieni – a už vôbec nie so zvieratami.

Objavujme rúčkami

29. marca 2018 o 16:30, Materské centrum Dietka

Pravidelné popoludnie v materskom centre Dietka na sídlisku Mier pre tých najmenších nebude chýbať ani tento týždeň. Detičky si vyskúšajú všetko zaujímavé, čo by ste im doma nedovolili (farby, plastelína, pena…). Určené pre deti do troch rokov.

Ready Player One: Hra sa začína

31. marca 2018 o 16:30, kino Mier

Hranica medzi virtuálnym a reálnym svetom môže byť tenká. A potom ide o život. V roku 2045 je svet veľmi nehostinné miesto. Stredoškolák Wade Watts, tak ako väčšina ľudstva, uniká pred bezútešnou realitou do virtuálnej utópie zvanej Oasis kde môže byť každý, kým len chce.

Veľkonočná nedeľa na ľade

1. apríla 2018 o 11:45, Zimný štadión

Všetko už je upratané, pripravené, uvarené aj napečené a Športový klub Ferčekovce má pre vás ponuku, ako tento pocit dobre vykonanej práce znásobiť na ľadovej ploche. Hokejky sú vítané.

Veľkonočná disco & karaoke show

1. apríla 2018 o 19:00, Hoteli Čingov

Zábava v prvý aprílový deň vás čaká na skok od Spišskej. Na Čingove v Slovenskom raji sa bude totižto konať Veľkonočná disco a karaoke show. Zabaviť sa môžu prísť všetci zdarma.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM