JAB Rôzne

Kam s deťmi počas vianočných prázdnin v Spišskej? Tipy pre pracujúcich rodičov

Vianočné prázdniny prinášajú okrem oddychu aj dilemu pre pracujúcich rodičov, kam so svojimi ratolesťami. Tu sú naše tipy pre tých v Spišskej.

Ilustračný obrázok k článku Kam s deťmi počas vianočných prázdnin v Spišskej?  Tipy pre pracujúcich rodičov
Zdroj: TASR

Vianoce sa blížia a väčšina žiakov sa už teší na 17 dní relaxu. No pre pracujúcich rodičov vzniká otázka, kam zo svojimi ratolesťami. Zisťovali sme, kde deti môžu tráviť čas v našom meste počas pracovných dní medzi sviatkami.

Ako nám povedala riaditeľka Správy školských zariadení v Spišskej Novej Vsi Markéta Ďuríková, 23. decembra budú všetky materské školy v meste zatvorené. Od 27. decembra 2016 do 5. januára. 2017 bude v prevádzke Materská škola na Lipovej ulici.

„Kto má záujem umiestniť dieťa počas prázdnin v tomto zariadení je potrebné, aby to rodičia v škôlke, ktorú dieťa navštevuje, nahlásili do 16. decembra,“ ozrejmila Ďuríková.

Okrem materskej školy bude počas prázdnin v Spišskej Novej Vsi aj denný zimný tábor v detskom svete OC Madaras. Od 27. do 30. decembra a od 2. do 5. januára čakajú na deti podľa slov jednej z animátoriek každý deň rôzne športové či spoločenské aktivity vnútri aj von v závislosti od počasia. Denný tábor začína každý deň o 7:30 hodine a bude trvať do 17:00 hodiny.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM