Tomáš Stupavský Tlačové správy

Jubilejný 150-tisíci Štvorkár je spod Tatier: Čo hovorí na odmenu od 4ky šťastná výherkyňa?

Štvrtý mobilný operátor za vyše polrok svojho pôsobenia získal 150-tisíc zákazníkov. Pri tejto príležitosti sa 4ka rozhodla vyhľadať a odmeniť svojho jubilejného 150-tisíceho Štvorkára.

Ilustračný obrázok k článku Jubilejný 150-tisíci Štvorkár je spod Tatier: Čo hovorí na odmenu od 4ky šťastná výherkyňa?
Foto: Tomáš Stupavský

Tomu sa hovorí šťastie! Viera Koščenová z Popradu sa niekoľko dní rozhodovala, či si má kúpiť SIM kartu od 4ky, a keď tak napokon učinila, zistila, že sa šťastena priklonila na jej stranu. Po aktivovaní svojej karty sa dozvedela príjemnú správu, že sa stala 150-tisícim zákazníkom štvrtého mobilného operátora. Vďaka tomu získala od operátora pre seba mobilný telefón Lenovo A2010 a k zakúpenej SIM karte Moja 4ka aj 4GB dát na 4 mesiace zadarmo a tiež 4 SIM karty so 4-eurovým kreditom spolu s benefitom 4 GB dát na 4 mesiace zadarmo. Navyše všetci hneď a automaticky získavajú volania v sieti 4ky po 3. minúte zadarmo. Pani Koščenová, ktorá býva v meste pod Vysokými Tatrami, mala z tohto prekvapenia veľkú radosť.

Prečo ste sa rozhodli stať sa jednou z rodiny Štvorkárov?
Prvýkrát som sa o 4ke dozvedela z reklamy, ktorá bežala v televízii. Jej ponuka ma oslovila a už dlhšie som uvažovala, že zmením svojho operátora. Veľa ľudí sa rozhoduje hlavne na základe ceny. Štvorka je podľa mňa operátor u ktorého si môžem za svoj kredit dovoliť najviac.

Čiže u vás rozhodla jednoznačne cena?
Presne tak. Cena 4 centy, ma fakt nalákala, už si iné číslo nemusím pamätať. Platí to na SMS, volania aj pre dáta.

Zakúpili ste si SIM kartu Moja 4ka na pošte alebo cez e-shop?
Dá sa povedať, že to bolo v ten deň také moje náhle rozhodnutie. Už nejaký čas som sa chystala, že si SIM kartu od 4ky kúpim, ale stále som to odkladala. No jedného dňa som sa vybrala s deťmi na prechádzku okolo našej pošty a konečne som si SIM kartu od 4ky kúpila. Ako sa neskôr ukázalo bolo to v ten správny deň.

Určite ste v tom momente nečakali, že sa stanete jubilejnou 150-tisícou zákazníčkou 4ky. Aká bola vaša prvá reakcia, keď vám zavolali zo zákazníckeho centra?
Spočiatku som si myslela, že sa jedná o nejaký vtip, ale veľmi ma to potešilo, že sa práve na mňa také šťastie usmialo. Už viete komu venujete štyri SIM karty, ktoré ste dostali? Určite dám jednu mame a sestre. Ostatné dve ešte neviem, dám ich tomu, kto bude na mňa z rodiny najmilší (smiech).

Ktorý benefit v ponuke 4ky sa vám najviac pozdáva?
Určite novinka volania zadarmo po 3. minúte v sieti 4ky. Keďže sa onedlho celá rodina staneme Štvorkármi, môžeme medzi sebou skoro zadarmo telefonovať.

Odporučíte štvrtého mobilného operátora aj vašim známym?
Určite áno. Kamarátkam som ho už odporučila. Som rada, že už je na Slovensku konečne operátor, ktorý naozaj poskytuje služby za slušné ceny aj pre obyčajných ľudí.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM