JAB Správy

Jedna z priorít na sídlisku Západ začína mať reálne kontúry: Vodiči sa môžu tešiť na novučičké parkovisko!

To, že na sídlisku Západ v Spišskej Novej Vsi pribudne nové parkovisko sme avizovali ešte v polovici júna. Stavebné práce sú už v plnom prúde. Nás zaujímalo aj to, kedy bude parkovisko hotové.

Ilustračný obrázok k článku Jedna z priorít na sídlisku Západ začína mať reálne kontúry: Vodiči sa môžu tešiť na novučičké parkovisko!
Zdroj: Dnes24.sk

Vybudovanie nového parkoviska na sídlisku Západ bolo jednou z priorít na rok 2015 mestského výboru sídliska. Táto požiadavka bola jednohlasne schválené poslancami mestského zastupiteľstva. Pôvodná plánovaná investícia 80 000 eur má priniesť štyridsať nových parkovacích miest.

Ako nám prezradil poslanec mestského zastupiteľstva a predseda mestského výboru sídliska Adnam Akram výstavbu parkoviska realizuje firma Brantner Nova s.r.o, ktorá ponúkla najnižšiu cenu na vybudovanie parkoviska vo verejnom obstarávaní a to 75 000 eur.

Obyvateľov sídliska snáď poteší správa, že ďalších 40 parkovacích miest budú môcť využívať ešte tento rok. Podľa slov Adnana Akrama je predpoklad, že parkovisko bude hotové už o necelé dva mesiace.

Takto vzniká nové parkovisko na sídlisku Západ
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM