JAB Krimi

Jazda vodiča audiny v našom okrese? Najskôr náraz do nákladiaku, potom do zastávky!

Podľa slov polície narazil vodič audiny do zaparkovaného nákladiaku značky Mercedes a následne aj do autobusovej zastávky. Keď na miesto však dorazili policajti, šoféra tam už nebolo.

Ilustračný obrázok k článku Jazda vodiča audiny v našom okrese? Najskôr náraz do nákladiaku, potom do zastávky!
Zdroj: Dnes24.sk

K dopravnej nehode došlo v nedeľu o 16.45 hodine pred rodinným domom na Hornádskej ulici v obci Markušovce v okrese Spišská Nová Ves.

„Doposiaľ nestotožnený vodič viedol osobné motorové vozidlo značky Audi A6 po Hornádskej ulici k mostu, pričom pred rodinným domom zišiel vedľa cesty, kde narazil do zaparkovaného nákladného motorového vozidla značky Mercedes,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Následne podľa slov hovorkyne prešiel cez most a pokračoval v jazde smerom ku križovatke s Michalskou ulicou, kde pri odbočovaní na Michalskú ulicu pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, nákladu a s vozidlom dostal šmyk, zišiel z cesty a následne narazil do autobusovej zastávky.

„Vodič si nesplnil povinnosti účastníka dopravnej nehody a škodovej udalosti a z miesta odišiel, respektíve ušiel, ešte pred príchodom polície,“ doplnila policajná hovorkyňa s tým, že pri dopravnej nehode bola celková škoda predbežne vyčíslená na 3 300 eur. Dopravná nehoda a miera zavinenia sú v štádiu šetrenia.

Čítajte tiež:

Foto: TV Joj -regionálny štáb

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM