JAB Krimi

Jazda podguráženého mladíka skončila nehodou: Škodovka zišla z cesty a nabúrala do betónového priepustu!

Nešťastné ráno. V spišskonovoveskom okrese došlo k dopravnej nehode. Škoda Felícia, za ktorej volantom sedel 19-ročný mladík, zišla z cesty a narazila do betónového priepustu.

Ilustračný obrázok k článku Jazda podguráženého mladíka skončila nehodou: Škodovka zišla z cesty a nabúrala do betónového priepustu!
Zdroj: Dnes24.sk

V štvrtok ráno o 01:45 hod došlo v obci Odorín v okrese Spišská Nová Ves k dopravnej nehode. „Mladý muž (19) z okresu Levoča viedol osobné motorové vozidlo značky Škoda Felícia po požití alkoholických nápojov, pričom sa pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla, zišiel z cesty a narazil do betónového priepustu,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Po nehode sa podrobil dychovej skúške na alkohol. Podľa polície mu v dychu namerali hodnotu 0,81 mg/l alkoholu v dychu, čo predstavuje hodnotu 1,71 promile.

„Podľa predbežnej lekárskej správy sa vodič zranil ľahko s dobou liečenia približne 7 až 10 dní. K zraneniu iných osôb pri dopravnej nehode nedošlo. Vodičovi bol na mieste zadržaný vodičský preukaz,“ doplnila policajná hovorkyňa s tým, že poverený príslušník mladíka obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktorý mu hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok.

Čítajte tiež:

Foto: regionálny štáb TV JOJ, Matúš Gavlák

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM