JAB Krimi

Jazda Jozefa pod vplyvom? Na križovatke nezvládol riadenie, zišiel do priekopy a narazil do svahu!

Jozef (51), ktorý sedel za volantom Fiatu Punto do cieľa svojej cesty už nedošiel. S autom totiž narazil do svahu. Keď mu dali policajti fúkať, v dychu mu namerali 1,73 promile alkoholu.

Ilustračný obrázok k článku Jazda Jozefa pod vplyvom? Na križovatke nezvládol riadenie, zišiel do priekopy a narazil do svahu!
Zdroj: TASR

Ako nám prezradil hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru Alexander Szabó, policajti obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 51-ročného Jozefa z Krompách. „Tento muž viedol v stredu vo večerných hodinách osobné motorové vozidlo Fiat Punto po miestnej komunikácii v Krompachoch. Na križovatke pri vychádzaní na cestu nezvládol riadenie a zišiel do priekopy, kde narazil do svahu,“ doplnil Szabó.

Podľa slov polície pri dopravnej nehode k zraneniu osôb nedošlo. „Vykonanou dychovou skúškou bola vodičovi nameraná hodnota 0,83 mg/l alkoholu v dychu čo je 1,73 promile. Na vozidle vznikla škoda vo výške 200 eur,“ uzavrel hovorca. V prípade dokázania viny mu hrozí až ročné väzenie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM