JAB Rôzne

Jarné prázdniny v Spišskej? Deti sa nemusia nudiť doma, nechajte sa inšpirovať...

Jarné prázdniny sú už skoro tu a bolo by na škodu presedieť ich doma. Prinášame vám niekoľko inšpirácií, ako ich novoveskí školáci môžu stráviť.

Ilustračný obrázok k článku Jarné prázdniny v Spišskej? Deti sa nemusia nudiť doma, nechajte sa inšpirovať...
Zdroj: TASR

Jarné prázdniny v Košickom kraji začínajú už o niekoľko dní. Deti čaká týždeň vytúženého voľna, no rodičom môžu pribudnúť vrásky na čele pri snahe nájsť im nejaké aktivity. Ak stále premýšľate, ako vašim detvákom vyplniť čas, vyberať si môžete aj z ponuky centra voľného času Adam v Spišskej Novej Vsi, ktoré pripravilo pre deti bohatý program.

Ples aj denné tábory

Program centra voľného času začne už 4.marca a to slávnostne. V tento deň sa bude totižto konať v koncertnej sále Reduty od 17.00 hod. už 12. ročník detského plesu. Okrem bohatej tomboly a dobrej zábavy čakajú na deti aj animátori a rôzne rozprávkové postavičky.

Pre deti sú počas týždňa podľa slov riaditeľky centra voľného času Ľubici Šefčíkovej pripravené dokonca dva denné tábory. „Jeden bude prebiehať priamo v centre na sídlisku Západ, druhý tento rok po prvýkrát aj v meste v Klube mladých. O deti bude postarané od pol ôsmej do štvrtej popoludní za poplatok 4 eurá na deň, v ktorom je zahrnuté, vstupné, obed aj ceny do súťaže ,“ ozrejmila.

Jarná lyžovačka

Denné tábory sú určené pre deti od 6 do 10 rokov a budú prebiehať od 6. do 10 marca už v spomínaných priestoroch. Program pre deti bude podľa slov riaditeľky pestrý a prispôsobený počasiu. Na deti čakajú rôzne spoločenské hry, súťaže, vychádzky či športové aktivity.

„Ak počasie bude priaznivé, súčasťou denného tábora bude samozrejme aj sánkovačka a korčuľovanie na klzisku pri zimnom štadióne,“ doplnila Šefčíková s tým, že výhodou denného tábora je, že program sa prispôsobí záujmom detí.

Centrum voľného času pripravilo počas prázdnin pre deti od desať rokov aj jarnú lyžovačku v ski centre Brodok, ktorá je naplánovaná na 6. a 7. marca. Za poplatok 5 eur, v ktorom je zahrnutý skipas a doprava, si môžu vaše ratolesti zalyžovať od ôsmej do druhej hodiny popoludní.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto:ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM