JAB Rôzne

Jarné prázdniny ukončili deti v Spišskej plesom: Tento ročník bol rekordný, FOTO

Koniec prázdnin si mohli deti v Spišskej Novej Vsi vychutnať v slávnostnom duchu. Už po 13-krát sa konal v koncertnej sále Reduty Detský ples.

Ilustračný obrázok k článku Jarné prázdniny ukončili deti  v Spišskej plesom: Tento ročník bol rekordný, FOTO
31
Galéria

Každoročná akcia určená hlavne tým najmenším sa konala v našom meste aj tento rok. Tradíciou sa stáva, že napriek koncu plesovej sezóny, detský ples slávnostne ukončuje jarné prázdniny a deti sa pred nástupom do škôlky a školy ešte poriadne zabavia.

Výnimkou nebol ani tento rok a Detský ples organizovaný Centrom voľného času Adam a Mestským kultúrnym centrom sa konal už po 13 raz.

„Aj keď trinástka je pre niekoho nešťastné číslo, my 13. ročník nášho plesu evidujeme ako rekordný. Zabávať sa naň prišlo 230 ľudí, čo je zatiaľ najviac a v tombole máme pripravených viac ako 90 cien, čo sme taktiež ešte nemali,“ povedala pre náš portál riaditeľka spomínaného Centra voľného času, Ľubica Šefčíková.

Pre deti bol pripravený bohatý program, v ktorom vystúpili tie, ktoré navštevujú záujmové krúžky v centre ako aj deti z materskej školy na Stolárskej ulici. Na spestrenie nechýbali ani brušné tanečnice či folklórny súbor Čačina. Nechýbala ani spomínaná tombola či prekvapenie pre deti v podobe maskotov zo známych rozprávok. Zábave podľahli mladší ale aj starší. Násťroční vydržali až do neskorých nočných hodín.

Atmosféru plesu vám priblíži aj naša bohatá fotogaléria.

OBRAZOM:  Takto sa zabávali najmenší Novovešťania na Detskom plese
31
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM