JAB Kultúra

Inšpirácie na nastávajúci víkend pre Novovešťanov: Tipy na zaujímavé akcie, ktoré vám spríjemnia voľný čas

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Možno vám pri rozhodovaní pomôže hneď niekoľko zaujímavých inšpirácii. Spišskonovovešťania a spol., toto môže zlákať aj vás...

Ilustračný obrázok k článku Inšpirácie na nastávajúci víkend pre Novovešťanov: Tipy na zaujímavé akcie, ktoré vám spríjemnia voľný čas
Zdroj: Dnes24.sk

RYSAVÁ JALOVICA

12. február 2016 o 19:00, Spišské divadlo

Milovníci klasiky si prídu na svoje hneď na začiatku víkendu. Komediálny príbeh o mužoch, ženách, pijatike a jednej jalovici vám zaručene vyčaruje úsmev na tvári.

VALENTÍNSKA RETRO – PÁRTY

12. február 2016 o 19:00,hotel Čingov

Čo tak zabaviť sa na Valentína sa v štýle 70 a 80 tých rokov? Zoberte svoju polovičku a zabavať sa budete môcť celú noc. Oblečenie v Retro Disco štýle nie je nutné, ale poteší.

FK SNV – DUKLA BANSKÁ BYSTRICA

13. februára o 11.00, futbalový štadión

V sobotu doobeda nastúpia naši futbalisti, aby si zmerali sily so súpermi z Banskej Bystrici. Zápas svojich obľúbencov si nenechá újsť žiadny správny futbalový fanúšik.

TRADIČNÁ ZABÍJAČKA

13. februára 2016 o 11.00, Zlatá Pivnička

Zabíjačka v priamom prenose. Návštevníci môžu ochutnávať za pochodu. Ochutnávku a celú zabíjačku spestrí Ľudová hudba Štefana Cinu.

RUM A VODKA

13 a 14. februára o 19.00, divadlo Kontra

Hádka so šéfom. Pár pív. Hádka so ženou. Zase pár pív. Koniec? Nie! To je len začiatok šialeného víkendu, v ktorom sa môže prihodiť všetko… Iba pre milovníkov silných dojmov a silných drinkov! Najreprízovanejšia komédia predstavenie divadla Kontra. V nedeľu čaká návštevníkov aj prekvapenie.

VALENTÍN S KALIM

13. februára 2016 o 20.00, KTK Club

Sobotný večer si môžete naplno vychutnať v spišskonovoveskom klube KTK. Nie len všetci zamilovaný sa môžu tešiť na valentínsky koncert Kaliho s Petrom Pannom.

DRAČIE PYTAČKY

14. februára 2016 o 16.00, podkrovie Matice Slovenskej

Pohodový Valentín môžete zažiť aj so svojimi deťmi. Interaktívne bábkové predstavenie, v ktorom si aj malý bitkár zapamätá, že udrieť znamená bolí si môžete vychutnať v nedeľu popoludní. Po predstavení je pripravená pre deti Valentínska slávnosť.

ZA DVE KVAPKY VEĽA VODY

14. februára o 16.00, Spišské divadlo

Rozprávku o zázračnej sile vody a pomoci iným si pripravili aj herci Spišského divadla. Valentínske popoludnie tak môžete stráviť vo svete rozprávok.

VEREJNÉ KORČUĽOVANIE

14. februára o 18.00, Zimný štadión

Máte radi aktívny oddych a zimné športy? Valentína môžete stráviť aj na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi. V nedeľu podvečer si prídu na svoje všetci priaznivci korčuľovania.

AKO BYŤ SINGLE

14. februára o 19.00,kino Mier

Aj milovníci romantických komédií si prídu v nedeľu na svoje. V kine Mier je pripravené valentínske predstavenie pre všetkých zamilovaných. Každý pár zaplatí iba jednu vstupenku a dostane aj sladký darček.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM