JAB Správy

Info o kontrole, ktorá by vás mala zaujímať: Kedy si policajti posvietia na Spišskú?

Na cestách v okrese Spišská Nová Ves zvýšte opatrnosť. Muži zákona si opäť posvietia na vodičov v celom našom okolí. Pozrite, kedy si dať na cestách určite pozor.

Ilustračný obrázok k článku Info o kontrole, ktorá by vás mala zaujímať: Kedy si policajti posvietia na Spišskú?
Zdroj: Dnes24.sk

Ak vyrazíte na cesty, môžete padnúť do oka mužov zákona v rámci ich ďalšej dopravnej akcie, ktorá sa uskutoční v celom Spišskonovoveskom okrese.

„Policajti vykonajú kontrolu objektívnej zodpovednosti v obmedzenej miere na teritóriu Spišská Nová Ves v stredu 28. 1. 2015,“ informoval krajský policajný hovorca Alexander Szabó. V tento deň, by ste si preto mali dať na cestách aj za volantom väčší pozor, než obvykle. Inak sa vám to môže nepríjemne vyplatiť.

Ako informovala polícia, osobitná kontrola sa v našom okrese vykoná s cieľom pozitívneho ovplyvnenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. Predovšetkým však v záujme dodržiavania povinností držiteľa vozidla. „Vodičov upozorňujeme, aby dodržiavali predpisy, pretože možno nebudú zastavení priamo na ceste pri porušení zákona, ale im príde zásielka domov,“ doplnil policajný hovorca.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM