JAB Rôzne

Hviezdna porota sa na Miss Spiša predviedla: Kaliňák si zahral na saxofóne...VIDEO

Deväť finalistiek na Miss Spiša si na voľnú disciplínu vyberalo vždy jedného z porotcov. Porotu tvorilo deväť mužov známych na celom Slovensku. Nechýbal Jano Durovčík , Boris Kollár či minister vnútra Robert Kaliňák

Ilustračný obrázok k článku Hviezdna porota sa na Miss Spiša predviedla: Kaliňák si zahral na saxofóne...VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

19.ročník súťaže krásy na Spiši sa niesol v znamení príťažlivých dievčat a východniarskeho humoru. Michal Hudák zabával okrem publika aj porotu, ktorú tvorili známe osobnosti. Ohnivé flamengo, herecká etuda či tanečný betl si strihli porotcovia s finalistkami.

Členom poroty bol aj minister vnútra Robert Kaliňák. Ten predviedol nesmelú hru na saxofóne po tom čo ho vyzvala finalistka číslo jedna Kristína Kedžduchová.„Nebol som na to pripravený. Takýto tón dokáže vydať aj plechový hrniec. Bolo to pre mňa prekvapením, na ktoré som nebol vôbec pripravený,“ povedal minister po súťaži.

Choreograf Ján Ďurovčík si zatancoval zaujímavým spôsobom s finalistkou a zároveň aj s celkovou víťazkou Tatianou Bazárovou ohnivé flamenco. ,,Som po operácii, ale môžem sa pozerať," povedal po výzve súťažiacej. Toto tanečné číslo snáď prispelo aj k celkovému úspechu Tatiany.

Katarína Francúzová si na predvedie svojej voľnej disciplíny vybrala moderátora a redaktora Fun rádia Marcela Forgáča. Strihol si s ňou tanečný betl. ,,To, že to mal byť betl som sa dozvedel až keď to celé skončilo," zasmial sa. Na otázku, aký je tanečník okamžite odpovedá. ,,Dobrý len hudba ma pri tom trošku ruší."

Voľná disciplína neobišla ani Borisa Kollára či režiséra Petra Ňuňéza. Zacvičil si aj policajný prezident Tibor Gašpar a cviky karate finalistke predviedol majster bojových umení Roman Volák.

Takto zvládli porotcovia zadanie od finalistiek Miss Spiša
2
Galéria
Hviezdna porota sa popasovala s disciplínami na Miss Spiša
17
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM