Peter Handzuš Hokej

Hráči Tatranských vlkov v českej reprezentácii

Štyria hráči budú chýbať Tatranským Vlkom ešte aj v nasledujúcom domácom zápase proti Kapitanovi Stupino. Bárta, Chalupa, Šulák a Vlach odišli reprezentovať svoju vlasť na medzinárodné turnaje do Fínska a Švajčiarska.

Jiří Bárta s Lukášom Chalupom cestujú s českou reprezentačnou devätnástkou do švajčiarskeho Kreuzlingenu na Turnaj piatich krajín, kde sa Česi stretnú postupne s výbermi Švédska, Nemecka, Fínska a domáceho Švajčiarska.

Tréner českého reprezentačného výberu do osemnásť rokov Jiří Veber nominoval na medzinárodný Turnaj piatich krajín do fínskeho Pori aj dvoch hráčov spomedzi juniorov HC LEV – Libora Šuláka a Daniela Vlacha. Česká osemnástka začne súbojom s domácim Fínskom, ďalej si zmeria sily s USA, Ruskom a Švédskom.

Štyri zápasy za štyri dni. To čaká na kvalitne obsadených turnajoch všetkých štyroch Vlkov. Potom sa poberú na ďalší trip do Ruska už so svojím mužstvom a 14. februára, kedy čaká slovenského nováčika stretnutie na ľade Olympie Kirovo-Čepeck, by mali byť Alešovi Totterovi k dispozícii.

Michael Dvořák sa zúčastní ako prvý účastník v histórii klubu zápase hviezd MHL, ktoré sa hrá pod názvom Challenge cup. Tento rok ho hostí Magnitogorsk a hráči sa k zápasu zídu 11.2.

Informácie pre Poprad24 poskytol Jan Rachota z HC LEV Poprad.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM