JAB Rôzne

Horúčavy priniesli kúpalisku v Spišskej skvelú sezónu: Pozoruhodné cifry, ktoré hovoria za všetko!

Skvelú návštevnosť zaznamenalo vďaka prajnému počasiu v Spišskej Novej Vsi miestne kúpalisko. Už teraz je jasné, že tento rok čísla návštevnosti predčili minuloročnú sezónu. Na kúpalisku zaznamenali aj rekord za posledných 23 rokov.

Ilustračný obrázok k článku Horúčavy priniesli kúpalisku v Spišskej skvelú sezónu: Pozoruhodné cifry, ktoré hovoria za všetko!
Zdroj: TASR

Od začiatku sezóny kúpalisko v Spišskej Novej Vsi navštívilo viac ako 36 000 návštev­níkov. Oproti vlaňajšej slabej sezóne tento rok zaznamenali aj rekord návštevnosti za posledných 23 rokov. Rekord padol hneď v prvý júnový víkend, kedy sa vedenie kúpaliska rozhodlo otvoriť svoje brány skôr, ako bolo pôvodne plánované.

Za celý mesiac jún zaznamenalo novoveské kúpalisko skoro 10 000 návštevníkov pričom minulý rok to bola len slabá polovica. V júli vzhľadom na počasie a letné prázdniny návštevnosť dosiahla 23 437 návštev­níkov. Pre porovnanie v júli 2014 to bolo 14 669 návštev­níkov.

Rekordným dňom sa stal podľa slov vedúceho kúpaliska Jozefa Samončíka 5. júl kedy počas desiatich hodín navštívilo kúpalisko v Spišskej Novej Vsi 3 307 návštevníkov a tržba bola 8 760€.

Hoci to v týchto dňoch von práve tropicky nevyzerá aj v auguste si doteraz kúpalisko užívali domáci či cezpoľní návštevníci. „August ešte nemáme vyhodnotený. Čísla sa neustále menia, ale je predpoklad, že bude o 30 percent lepší, ako v roku 2014,“ skonštatoval vedúci kúpaliska.

Čítajte tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM