Miroslav Pomajdík Hokej

Hokejový klub Spišskej Novej Vsi má novú posilu: Do mužstva pribudol skúsený Škovira

Mužstvo spišskonovoveských hokejistov posilní skúsený 39-ročný útočník Miroslav Škovira. Ten má za sebou aj trinásť štartov v slovenskej reprezentácii. Túto sezónu bol bez klubu. Škovira už stihol absolvovať v drese Spišiakov aj prvý zápas na ľade Liptovského Mikuláša.

Ilustračný obrázok k článku Hokejový klub Spišskej Novej Vsi má novú posilu: Do mužstva pribudol skúsený Škovira
Zdroj: Webnoviny.sk

Fanúšikovia si ho pamätajú z jeho dlhoročného pôsobenia v Poprade. Za svoju kariéru obliekal dresy Košíc, Kežmarku, Třinca, Bolzane, Krefeldu, Manchestru, či v poslednej sezóne hral za kluby Csíkszeredu, Lustenau a Pontebbu.

„Novú sezónu sme začali s mladými hráčmi a našimi odchovancami, ktorí chcú pomôcť hokeju v Spišskej Novej Vsi. Vyťaženosť juniorov si zobrala svoju daň. Medzi seniormi sme na poslednej priečke, ale ešte viac nás v klube trápi postavenie juniorov. Tí sú na chvoste extraligovej tabuľky. Aj preto potrebujeme v našom kádri hráča, akým je skúsený Miro Škovira. Nejde o žiaden veľký prestup, či drahého hráča. Takých si v klube nemôžeme dovoliť, lebo finančná situácia je stále veľmi ťažká,“ uviedol pre Korzár predseda výkonného výboru a tréner HK Spišská Nová Ves Michal Teplica.

Foto: ilustračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM