JAB Hokej

Hokejisti Spišskej sa vracajú na ľad: Kto posilní mužstvo v novej sezóne?

Letná príprava hokejistov HK Spišská Nová Ves ukončila tréningy na sucho a vracajú sa na ľad. V najbližších týždňoch ich čakajú rôzne zápasy a koncom augusta aj Spišský pohár.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti Spišskej sa vracajú na ľad: Kto posilní mužstvo v novej sezóne?
Zdroj: TASR

Ako nás informoval riaditeľ klubu HK Spišská Nová Ves Miroslav Gavalier A mužstvo skončilo letnú prípravu a 4. augusta sa vracia na ľad. „Muži majú za sebou dvojmesačnú letnú prípravu, ktorá prebiehala v mesiacoch máj, jún so svojím trénerom Petrom Křemenom,“ povedal pre Spišskú 24. Počas letnej prípravy sa trénovalo dvojfázovo. V posilňovni, v priestoroch štadióna aj na ihrisku, či v prírode.

Do A mužstva sa vracia odchovanec zo Spišskej Jožko Hrubý, ktorý pôsobil v zahraničí. Ďalšou posilou je Maroš Žemba z Kežmarku. Podľa slov Miroslava Gavaliera ešte zvažujú pozíciu brankára, pretože z minulého kádra brankár Paľo Smik odchádza. „Naším cieľom je poskladať mužstvo prevažne zo Spišskej,“ prezradil Gavalier. Hráčskou a zároveň trénerskou posilou bude aj odchovanec Spišskej Ľubomír Vaic. „Chceme pozdvihnúť Novoveský hokej a prilákať naspäť divákov. Vaic bol oslovený a súhlasil z čoho máme veľkú radosť,“ doplnil riaditeľ klubu. Vaic bude okrem útočníka aj na pozícií asistenta trénera.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM