Miroslav Pomajdík Hokej

Hokejisti Spišskej proti Prešovu? Faulov voči našim bolo až-až, trest aj za nedovolenú výstroj

Hokejistom Spišskej sa v tomto ročníku zatiaľ príliš nedarí. Po troch prehrách za sebou cestovali do Prešova, kde chceli konečne prelomiť smolnú sériu. Zápas sa v úvodných minútach nevyvíjal pre Spišiakov priaznivo, keď prvý gól zaznamenal v siedmej minúte počas presilovky domáci Jakub Guntáš.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti Spišskej proti Prešovu? Faulov voči našim bolo až-až, trest aj za nedovolenú výstroj
Zdroj: TASR

V ôsmej minúte však bolo vyrovnané, trafil sa Jozef Ištocy. Domáci hráči veľa faulovali a v 14-tej minúte dostal 10 minútový trest za nedovolenú, alebo nebezpečnú výstroj hráč Prešova Adam Tahotný, ku ktorému rozhodca pridal aj dvojminútový trest za sekanie. Neubehla ani minúta hry a za narazenie zozadu spišskonovoveského hráča dostal 10 + 2 minúty ďalší prešovský hráč Erik Ivančo.

V druhej tretine odskočili Spišiaci súperovi o jeden gól, keď skóroval Matej Giľák. Asistenciu si pri tomto góle zapísal aj brankár Spišskej Pavol Smik. V tretej tretine v posledných minútach Spišiaci poistili svoje víťazstvo, keď si na trestnú lavicu išiel sadnúť za podrazenie domáci Jozef Tomčák. Stačilo 5 sekúnd presilovky, aby padol posledný gól zápasu, ktorý zaznamenal Radovan Cútt.

HC 07 Prešov: HK Spišská Nová Ves: 1:3 (1:1, 0:1, 0:1 )

Strely na bránu: 35:32.
Zásahy brankárov: 29:34.
Vylúčenia: 7:5.
Trest. minúty: 30:10.
Presilovky: 1:1.

Spišská Nová Ves tróni po siedmich kolách so šiestimi bodmi na 10. mieste.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM