JAB Hokej

Hokejisti Spišskej mieria na vrchol: Sedem výhier za sebou, zdolali aj Prešov

Po dôležitom zápase s Detvou naši hokejisti vycestovali do Prešova. O tom, že majú len tie najvyššie ambície svedčí aj stav zápasu. Do konca základnej časti nás čakajú ešte tri duely.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti Spišskej mieria na vrchol: Sedem výhier za sebou, zdolali aj Prešov
Zdroj: Dnes24.sk

Poriadnu gólovú nádielku uštedrili hokejisti Spišskej Novej Vsi Prešovčanom. Aj to aj napriek tomu, že druhú tretinu prehrali. V súčasnosti to Spišiakom ide výborne. V posledných siedmich odohratých zápasoch nepoznali trpkosť prehry. Naposledy podľahli ešte koncom roka 2014 Senici.

V ďalšom súboji sa stretnú v stredu s Liptovským Mikulášom. Zverenci trénera Petra Křemena si do konca základnej časti zmerajú sily okrem Mikuláša ešte s Topoľčanmi a Senicou. Momentálne sme na čele tabuľky spolu s Detvou.

Góly a asistencie: 27. Matejka (Pitka, Pekarčík), 40. Lipovský (Gápa, Kivader), 57. Chalupa (Potoček, Horvát) – 2. Klinga (Findura, Hamrák), 19. Gurčík (Findura, Hamrák), 19. Krempaský (Ihnaťo, Klinga), 44. Vartovník (Leskovjanský, Vaic), 48. Klinga (Ihnaťo, Krempaský), 58. Leskovjanský (Vartovník, Gurčík), 60. Findura (Koky, Vartovník)

PHK 3b Prešov – HK Spišská Nová Ves 3:7 (0:3, 2:0, 1:4)

Foto: ilustračné Zdroj: HK SNV

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM