JAB Rôzne

FOTO: Kráska, ktorú z nášho mesta možno poznáte. Denisa sa prebojovala do finále Miss Spiša!

Do známej súťaže krásy ju prihlásil kamarát a dobre urobil. Denise Hajnošovej (20) sa totiž napokon podarilo prebojovať až do finále. Ak sa vám tvár tejto pohľadnej dievčiny zdá akási známa, nemýlite sa. Pochádza totiž zo Spišskej Novej Vsi.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Kráska, ktorú z nášho mesta možno poznáte. Denisa sa prebojovala do finále Miss Spiša!
Zdroj: Dnes24.sk

Študovala na hotelovej akadémii a momentálne pracuje v našom hlavnom meste ako čašníčka. Denisa Hojnošová zo Spišskej Novej Vsi už čoskoro však zabojuje o titul najkrajšej Spišiačky.

Strach nemá

„Do súťaže ma prihlásil kamarát, sama by som do toho nešla,“ prezradila finalistka súťaže kráse s tým, že doteraz nič podobné neabsolvovala. Ako prezradila, nie je jej prioritným cieľom vyhrať. Stačí sa zúčastniť. „Rozhodla som sa ísť do toho, aby som spoznala nových ľudí, zažila kopec zábavy a mala veľa nových zážitkov,“ povedala pre náš portál.

Obavy ani strach z finálového večera, podľa jej slov, nemá. „Myslím si, že to bude večer plný zábavy, takže sa nemám čoho báť,“ dodáva s úsmevom. Pred finálovým večerom však finalistky absolvujú niekoľko nácvikov a sústredí. Tento rok pôjdu spolu na sústredenie do Talianska, kde sa veľmi teší.

Odolala by?

Čo hovorí jedna z finalistiek na svoje súperky a komu by dopriala získať korunku? „Baby sú super, myslím, že spolu vychádzame dobre. Nemáme žiadne problémy, pomáhame si navzájom. Výhru by som však najviac dopriala Miške Pospíšilovej z Popradu.“

Na finálový večer príde Denisu podporiť rodina aj kamaráti. Po jej skončení sa bude venovať, ako hovorí, tomu čo ju baví najviac – svojej doterajšej práci. No odolala by aj ponuke vyskúšať si úlohu modelky? „Ak by bola taká ponuka, kde by ma ale nechceli meniť, to znamená, že by nechceli, aby som schudla, prefarbila si vlasy, alebo obočie, tak by som nad tým porozmýšľala, ale skôr nie ako áno,“ uzavrela Denisa.

Môže vás zaujímať:

FOTO: Zoznámte sa s finalistkami Miss Spiša. 9 krásavíc nášho regiónu, ktoré zabojujú o titul

FOTO: Vysloviť spoločné Áno je v nich zážitok. 4 najkrajšie svadobné miesta v Spišskej a okolí

Finaliska súťaže Miss Spiša Novovešťanka Denisa Hojnošová
7
Galéria
Zdroj: sukr.archív Denisa Hojnošová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM