JAB Rôzne

FOTO: Je atraktívna, študuje na VŠMU a pochádza zo Spišskej. Michaela sa môže stať najkrajšou ženou Spiša!

Už o pár dní sa dozvieme meno najkrajšej Spišiačky. Naše mesto má opäť vo finále tento rok dvojnásobné zastúpenie. Finalistka s číslom päť, Michaela Hrubiunová nám prezradila, kto ju do súťaže prihlásil aj z čoho má najväčšie obavy.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Je atraktívna, študuje na VŠMU a pochádza zo Spišskej. Michaela sa môže stať najkrajšou ženou Spiša!
Zdroj: Michaela Hrubiznová

Aj tento rok zabojuje deväť dievčat z nášho regiónu o korunku krásy. Titul Miss Spiša 2016 však môže získať iba jedna z nich. Ktorá to bude sa dozvieme už o pár dní. Spišská Nová Ves má vo finálovej deviatke dvojnásobné zastúpenie. S číslom deväť o korunku zabojuje Denisa Hojnošová. Poradové číslo 5 má Novovešťanka Michaela Hrubiznová.

Priateľská atmosféra

Michaela študuje na VŠMU, učí deti pohybovú prípravu a dospelým sa venuje na kurzoch baletu. Okrem štúdia si privyrába ako čašníčka. „Keďže som Miss Spiša absolvovala už nespočetne veľakrát ako diváčka a vždy sa mi to veľmi páčilo hlavne kvôli tematickým večerom, tento rok som nabrala odhodlanie a povedala som si, že to skúsim ako súťažiaca,“ prezradila mladá kráska s tým, že súťaž tohto typu ešte nikdy predtým neabsolvovala.

Zaujímalo nás aj ako vníma ostatné súťažiace a aká atmosféra vládne v čisto babskom kolektíve? „Svoje spolufinalistky vnímam ako kamarátky. Vychádzame spolu super, na to, že sme sa nikto predtým nepoznali, tak myslím si, že sme si veľmi sadli. Boli sme spolu aj na sústredení v Taliansku a tam sa to len potvrdilo,“ doplnila finalistka súťaže krásy.

Obava s moderátora

Aj keď podľa jej slov výhru by dopriala každej, netají sa s tým, že by ju najviac potešilo, keby korunku a titul najkrajšej ženy Spiša získala práve ona. Finálový večer sa nezadržateľne blíži a ako Michaela povedala jej najväčšou podporou bude určite jej priateľ. „Jediný, z ktorého mám menšie obavy počas finále je Mišo Hudák,“ priznala.

A ako to vidí kráska z nášho mesta po súťaži. Chcela by vyskúšať dráhu modelky? „Deň pred súťažou (dúfam) budem mať za sebou druhé štátnice behom jedného týždňa, takže zatiaľ naozaj neviem, čo budem robiť, ale modeling to nebude,“ uzavrela finalistka s číslom päť.

FOTO: Krásna Michaela zo Spišskej. Študentka VŠMU bojuje vo finále miss!
5
Galéria
Zdroj: Michaela Hrubiznová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM