JAB Rôzne

FOTO a VIDEO: Parádna atmosféra v Spišskej. Najmenší to roztočili na detskom plese

Posledný ples tejto sezóny v Spišskej Novej Vsi patril tým najmenším. Tí to roztočili počas víkendu v Redute a bola to veru poriadna zábava.

Ilustračný obrázok k článku FOTO a VIDEO: Parádna atmosféra v Spišskej. Najmenší to roztočili na detskom plese
21
Galéria

Posledný ples tohtoročnej sezóny patril v našom meste najmenším Novovešťanom. Podujatie sa konalo v sobotu podvečer a zorganizovalo ho už po dvanástykrát Centrum voľného času Adam v spolupráci s mestským kultúrnym centrom v Spišskej Novej Vsi.

Zdroj: YouTube.com

Dvesto detí spolu s rodičmi tak detským plesom nielen ukončili plesovú sezónu, ale zároveň odštartovali jarné prázdniny. Ples slávnostne otvorila riaditeľka Centra voľného času Adam Ľubica Šefčíková spolu s primátorom Spišskej Novej Vsi Jánom Volným.

O zábavu detí sa staral nielen dídžej, ale aj pestrý program v podaní spišskonovoveskej skupiny Denzz Industry či rôzne rozprávkové postavičky. ktoré našim najmenším vyčarovali úsmev na tvári. Deti si mohli zasúťažiť aj o najlepšieho tanečníka či predviesť sa vo svojej maske, v ktorej mohli prísť na ples. Okrem poriadnej zábavy či občerstvenia bola pripravená aj bohatá tombola.

„Je to už dvanásty ročník detského plesu, kde sa zabávajú ako deti tak aj ich rodičia. Myslím si, že takéto podujatie je vhodné pre deti pretože ich vedie k estetickému cíteniu či spoločenskému správaniu a keďže sú to deti, tak náš ples je hlavne o zábave a hre," povedala riaditeľka Centra voľného času Adam. Ako doplnila, deti sa tešia na tento ples každý rok a vedia to poriadne roztočiť. Detský ples tak trval až do neskorej noci.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

FOTOGALÉRIA: Posledný ples v Spišskej patril tým najmenším
21
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM