Tlačové správy

Forum Poprad láka na Valentína: Vyznania lásky pred celým mestom a nezabudnuteľné zážitky plné romantiky

14. február je výnimočný deň v znamení lásky. Na sviatok svätého Valentína sa od 1. februára môžete tešiť a pripravovať aj v nákupnom centre Forum Poprad.

Ilustračný obrázok k článku Forum Poprad láka na Valentína: Vyznania lásky pred celým mestom a nezabudnuteľné zážitky plné romantiky
Zdroj: OC Fórum

Milým prekvapením pre vašu lásku môže byť zamilovaný odkaz na fasáde našej budovy. Pošlite nám váš zamilovaný odkaz do 9. februára na adresu marketing@forumpoprad.sk a na Valentína si vaše vyznanie prečíta celé mesto na veľkej obrazovke na našej budove. Fantázii sa medze nekladú, ale počet znakov je vzhľadom na veľkosť obrazovky obmedzený na 250 znakov vrátane medzier. Manažment centra vyberie zo všetkých vyznaní to najkrajšie a autora tohto venovania odmeníme špeciálnou výhrou – fotografiami, ktoré vám a vašej láske nafotí a vyretušuje profesionálny fotograf.

Veľmi atraktívnou súčasťou Valentínskej oslavy je tombola. Za každý nákup v hodnote nad 10 € získate v období od 1. februára na našom infopulte 1 tombolový lístok. Všetky lístky idú do žrebovania o fantastické ceny, ktoré vyžrebujeme 14.2, kedy jeden z vás získa hlavnú výhru – pobyt pre 2 osoby na dve noci v Hoteli Horizont Resort **** vo Vysokých Tatrách s voľným vstupom do hotelového wellness centra s vírivkou s výhľadom na Tatry v hodnote 350 EUR a ďalšie hodnotné výhry.

V samotný deň všetkých zamilovaných bude pre vás v centre pripravený bohatý sprievodný program, počas ktorého si pre svoju lásku môžete vlastnoručne vyrobiť kyticu alebo vlastnoručne robené šperky, zastrieľať si s amorovými šípmi a užiť si naživo koncert najromantickej­ších hitov.

Tešia sa na vás už od 1. februára vo Forume.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: OC Fórum
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM