JAB Rôzne

Fascinovaná ríšou zvierat: Parádne zábery od Novovešťanky Zuzany

Zuzane zo Spišskej Novej Vsi učarovalo fotenie. Ako prezradila fascinujú ju pavúky, no nielen tie. Pozrite si úchvatné zábery z ríše zvierat!

Ilustračný obrázok k článku Fascinovaná ríšou zvierat: Parádne zábery od Novovešťanky Zuzany
26
Galéria
Zdroj: Zuzana Petríková

Zuzana Petríková zo Spišskej Novej Vsi sa foteniu venuje už niekoľko rokov. Hobby si našla vďaka svojmu otcovi, ktorý jej dal svoj starý fotoaparát.

„To bolo ešte pred digitálnou érou. Bol to foťák, ktorý som síce vtedy nastavovala intuitívne, ale učila som sa kompozícii. Doteraz ho mám a film je v ňom už štyri roky, tak neviem, čo z toho vyjde, keď dám fotky vyvolať,“ prezradila s tým, že so zrkadlovkou fotí ôsmy rok.

Ako hovorí, fotí všetko. „Niekedy ma bavili viac makrá, keď som chodila do prírody, tak krajina a odkedy mám deti, tak deti a ľudia. Striedam to podľa nálady a príležitosti.“ Cieľom jej fotiek sú však aj zvieratá, za ktorými podľa vlastných slov síce nechodí cielene, ale keď sa naskytne príležitosť, neodolá. „Najradšej fotím pavúčiky, lebo tvoria krásne pavučiny,“ dodáva.

Najviac záberov vzniká v okolí Spišskej. „Dreveník, Poráč, Úloža, to sú miesta, kam chodím najradšej. Samozrejme, k obľúbeným patria aj Tatry a Slovenský raj,“ prezradila Zuzana. Foteniu venuje všetok svoj voľný čas, lebo ako priznáva, tento koníček je pre ňu relax a radosť zároveň.

Zábery z ríše zvierat zachytené objektívom Zuzany si môžete pozrieť aj v našej galérii.

Úžasné zábery zvierat zachytené objektívom Novovešťanky..
26
Galéria
Zdroj: Zuzana Petríková
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM