JAB Iné športy

Extraligové volejbalistky pokračujú vo víťaznom ťažení: Dievčatá prepli na vyšší stupeň a prišla radosť

O lídersky post zabojovali v sobotu volejbalistky zo Spišskej Novej Vsi. Pred 300 fanúšikmi ukázali svoju razanciu najmä v útoku. Najbližší zápas si zahrajú opäť doma s Pezinčankami.

Ilustračný obrázok k článku Extraligové volejbalistky pokračujú vo víťaznom ťažení: Dievčatá prepli na vyšší stupeň a prišla radosť
Zdroj: Dnes24.sk

Zápasy druhej časti súťaže sa pre nás začali pomerne suverénne. V sobotu sme si zahrali s Nitrou a aj napriek tomu, že hosťky v prvom sete viedli, výsledok bol jednoznačný v náš prospech. Ako nám prezradil tajomník volejbalového klubu Igor Murko, po prvom sete domáce volejbalistky prepli na vyšší stupeň, hlavne v presnosti a razancii útoku, čo prinieslo zaslúžené víťazstvo.

,,V prvom sete sme sa ťažšie rozbiehali, asi ešte v dôsledku „ťažších nôh“ z predchádzajúcich tréningov, ale jeho koncovku sme zvládli naším zlepšeným podaním. V 2. a 3. sete sme dobre útočili hlavne zo stredu siete, a tým sme dostali súpera pod tlak. K tomu sa pridalo dobré a efektívne podanie,“ zhodnotil priebeh zápasu tréner Ondrej Spišák.

Spišská Nová Ves: Smák 2, Povrazníková 13, Otaševič 13, Trach 10, Magerova 12, Jakábová 7, libero Jagodzinska (Zaťková 0, Nováková 1). Tréner: O. Spišák.

VK Spišská Nová Ves – Volley project UKF Nitra 3:0 (20, 14, 7)

Foto: Lukáš Jaseňák

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM