JAB Iné športy

Extraligové volejbalistky hrali v sobotu aj v nedeľu: Po troch esách za sebou nastalo standing ovation!

Víkend plný volejbalu. Aj takto sa dá nazvať sobota a nedeľa, ktorú strávili extraligové volejbalistky zo Spišskej Novej Vsi súťažne. Sily si zmerali s Pezinkom , ale aj s Bratislavčankami.

Ilustračný obrázok k článku Extraligové volejbalistky hrali v sobotu aj v nedeľu: Po troch esách za sebou nastalo standing ovation!
Zdroj: Dnes24.sk

V sobotu hostili volejbalistky v športovej hale súperky z Pezinku. Zápas prilákal 450 divákov. Podľa slov volejbalového tajomníka Igora Murka, Pezinok bol doteraz jedným z dvoch družstiev, ktoré malo v kolónke prehier nulu. Tento stav zmenili domáce volejbalistky po koncentrovanom výkone v zápase s ním. „Víťazstvom sa Spišiačky dostali na 2. miesto v tabuľke práve pred Pezinok,“ doplnil Murko.

„My sme do zápasu vstupovali s tým, že zatlačíme súpera podaním a s tým, že oproti zápasu so Sláviou UK musíme zlepšiť prihrávku, čo sa aj podarilo. Vyšlo nám striedanie s Katkou Olejníkovou, ktorá hlavne svojím odvážnym servisom pomohla dotiahnuť druhý set so víťazného konca.Vyskúšali sme si aj taktiku dvojitého striedania, ale vyšlo nám to iba na 50 percent, ešte na tom musíme popracovať,“ vyjadril sa k zápasu tréner Ondrej Spišák.

VK Spišská Nová Ves – VTC Pezinok 3:0 (18, 23, 18)

Úradujúci majster SR – BVK Bratislava si zahral na palubovke v Spišskej Novej Vsi v nedeľu večer. Tento raz však dominovali Spišiačky, ktoré dovolili uhrať Bratislavčankám iba jeden set. „Skandujúci diváci pripravili hráčkam „standing ovation“, keď vo 4. sete prišla za stavu 21:20 na podanie Kamila Zaťková a dala 3 esá za sebou, čo nakoniec rozhodlo,“ prezradil Igor Murko.

VK Spišská Nová Ves – Bratislavský volejbalový klub 3:1 (20, 13, –23, 20)

Foto: Igor Murko

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM