Krimi

Dráma v rómskej osade: Hádka vyvrcholila útokom sekerou!

Búrlivé dopoludnie medzi kamarátmi. Hádka nabrala nečakaná spád. V rukách jedného z mužov sa objavila sekera.

Ilustračný obrázok k článku Dráma v rómskej osade: Hádka vyvrcholila útokom sekerou!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako informovala polícia, z prečinu nebezpečného vyhrážania povereným príslušníkom Obvodného oddelenia Policajného zboru Spišské Podhradie bol obvinený 53-ročný miestny muž menom Michal.

„Tento muž v pondelok okolo 10-tej hodiny na Štefánikovej ulici v rómskej osade zvanej Rybníček v Spišskom Podhradí, po predchádzajúcej slovnej hádke s Jozefom, vzal zo svojho domu sekeru a počas toho ako Jozef sedel v osobnom motorovom vozidle značky Škoda Felícia, prišiel k nemu a udrel sekerou do čelného skla na strane vodiča,“ priblížila krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Podľa slov polície čelné sklo prasklo a Jozef zo strachu o svoj život odišiel s vozidlom na políciu v Spišskom Podhradí, kde podal oznámenie. Potom sa Jozef vrátil do osady a to z obavy o život a zdravie svojej rodiny.

„Michal sa mu opäť vyhrážal, sekerou v ruke ho naháňal po osade. Poškodením vozidla vznikla škoda vo výške 70 eur. Muž bol policajnou hliadkou zadržaný, bol obmedzený na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia,“ uzavrela Migaľová s tým, že obvinenému hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky.

Môže vás zaujímať:

Dopravná nehoda na priechode pre chodcov v strede mesta: Muž (50) skončil s ťažkými zraneniami v nemocnici

Mužovi sa v Spišskej naskytol otrasný pohľad: Zaostril na vyhodené vrecia a vtedy zbadal niečo nechutné!

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM