JAB Správy

Dopravnými obmedzeniami počas Dní mesta to nekončí: Čo čaká vodičov v Spišskej?

Čaká nás predĺžený víkend a s ním spojené aj rôzne akcie v meste. Dopravnými obmedzeniami počas Dní mesta to ešte neskončí. S čím treba rátať?

Ilustračný obrázok k článku Dopravnými obmedzeniami počas Dní mesta to nekončí: Čo čaká vodičov v Spišskej?
Zdroj: Dnes24.sk

V našom meste začala tradičná akcia Dni mesta Spišská Nová Ves a s tým spojený aj 21.ročník trhu ľudových remesiel. Okrem bohatého dvojdňového programu nás však čakajú aj dopravné obmedzenia.

Čítajte tiež: Koniec letných prázdnin ukončia Dni mesta: Tentokrát sa budú niesť v duchu 60. a 70. rokov

Po skončení Dní mesta sa bude konať v pondelok 29. augusta v centre Spišskej Novej Vsi športová akcia – Duatlon. Vzhľadom na túto akciu, Správa ciest Košického samosprávneho kraja upozorňuje vodičov na úplnú uzávierku cesty cesty III/5365 – Letná ulica, časť Markušovská cesta.

„Obchádzková trasa bude vedená po miestnych komunikáciách a po ceste II/533 – ulica Elektrárenská a Školská a po ceste III/3248 – ulica Mlynská a vyznačená prenosným dopravným značením,“ píše sa na stránke SC KSK.

Čítajte tiež: Vodiči, radšej čítajte už teraz: Dnes si treba dať v Spišskej bacha na políciu!

Trasa nie je vhodná pre nadmieru ťažkú a nadrozmernú prepravu. Na trase pretekov na cestách II/533, II/536 a II/536-A a III/3244 na území mesta a v okolí bude zvýšená jazda a pohyb cyklistov za plnej premávky, preto žiadame vodičov jazdiť so zvýšenou opatrnosťou. Doba obmedzenia bude trvať od 9.00 do 15.00 hod.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM