Krimi

Dopravná nehoda na priechode pre chodcov v strede mesta: Muž (50) skončil s ťažkými zraneniami v nemocnici

V strede mesta došlo k dopravnej nehode medzi chodcom a autom. Podľa slov polície chodec vstúpil na priechod na červenú.

Ilustračný obrázok k článku Dopravná nehoda na priechode pre chodcov v strede mesta: Muž (50) skončil s ťažkými zraneniami v nemocnici
Zdroj: TASR

K dopravnej nehode medzi chodcom a motorovým vozidlom došlo v piatok 22.apríla v čase o 19.25 hodine na Štefánikovom námestí v Spišskej Novej Vsi.

„Podľa doterajšieho šetrenia tejto nehody 50-ročný chodec zo Spišskej Novej Vsi, vstúpil a prechádzal cez riadne označený priechod pre chodcov počas červenej signalizácie pre chodcov,“ informoval krajský policajný hovorca Alexander Szabó s tým, že v tom čase od hlavnej križovatky smerom k ulici Duklianskej premávalo motorové vozidlo Škoda Oktávia, ktoré viedol 34-ročný vodič zo Spišskej. „Ten prechádzal na zelené svetlo pre jeho smer jazdy. Prednou časťou vozidla narazil do chodca, ktorého po zrážke odhodilo na okraj vozovky,“ ozrejmil Szabó.

Pri dopravnej nehode podľa slov polície utrpel chodec ťažké zranenia a bol prevezený do nemocnice. Vodič sa nezranil. „Požitie alkoholu u vodiča nebolo zistené, u chodca bol nariadený odber krvi. Pri nehode vznikla celková škoda vo výške 500 eur,“ uzavrel policajný hovorca.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM