JAB Kultúra

Doprajte si víkendový relax: Akcie, ktoré odporúčame zažiť v Spišskej a okolí

Doprajte si oddych aj počas tohto víkendu. Môže vám v tom pomôcť náš redakčný výber. Zoznámte sa s podujatiami, ktoré odporúčame zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Doprajte si víkendový relax: Akcie, ktoré odporúčame zažiť v Spišskej a okolí
Zdroj: Dnes24.sk

Štafetový beh Spišiakov

5. augusta 2017 o 17:00, Novoveská Huta

Občianske združenie Novoveská Huta organizuje 9. ročník Štafetového behu Spišiakov. Štartujú zmiešané 5-členné družstvá mužov a žien bez vekového obmedzenia z okresov Spišská Nová Ves, Poprad, Kežmarok, Levoča a Gelnica. Pretekári pobežia okruhy na asfalte v dĺžke 1 km – 2,2 km – 1 km – 2,2 km – 1 km.

Tisícdeväťsto

5. augusta 2017 o 19:00, Divadlo Kontra

Príbeh siroty, ktorého našli na palube zaoceánskeho parníka. Sprevádza ho zvláštny osud – pokiaľ žije, nesmie opustiť loď. Stáva sa však legendárnym klavíristom. Hrá: Ján Pramuk.

Krst CD 3násť ciest

5. augusta 2017 o 19:00,­Country salón pri ZOO

V sobotu večer si prídu na svoje všetci priaznivci country hudby. Country skupina 3NÁSŤ CIEST pozýva svojich priaznivcov na krst svojho nového CD. Krstiť sa bude v country salóne v Madaras parku.

Prírodná hvezdáreň

5. augusta 2017 od 20:00, Čingov – Ďurkovec

Počas víkendu môžete zažiť aj večerné vesmírne dobrodružstvo a to v lokalite Ďurkovec. Čaká na vás pozorovanie nočnej oblohy, dozviete sa niečo z histórie slávnych Zrazov astronómov na Čingove. Prebehne chytanie netopierov do sietí a nebude chýbať ani lampiónová slávnosť či občerstvenie.

Sedem zhavranelých bratov

5. augusta 2017 o 21:00, pred Redutou

Poslednú titul, ktorý priniesol Bažant Kinematograf do nášho mesta si môžete vychutnať v sobotu večer. Sedem zhavranelých bratov je rodinná rozprávka o odvážnej dievčine, ktorá sa rozhodne, že oslobodí svojich bratov zo zakliatia.

Popoludnie pre deti

6.augusta 2017 od 13:00, Podlesok (Hrabušice)

V prvú augustovú nedeľu bude veselo aj na Podlesku, kde si prídu na svoje najmä tí najmenší. Na Podlesku bude pre nich pripravené hľadanie pokladu, maľovanie na tvár, nafukovací hrad, minidiskotéka a zaspievať im príde aj Miro Jaroš.

Zlaté kuriatko

6.augusta 2017 o 15:00, Smižany pred Radnicou

Nedeľné popoludnie prinesie niečo pre deti aj v susedných Smižanoch. Pred Radnicou v rámci kultúrneho leta si budú môcť tí najmenší vychutnať rozprávku v podaní divadla SCÉNA z Prešova.

Promenádne podujatia pred Redutou

6 . augusta 2017 o 16:00, pred Redutou

Ani v Spišskej na námestí v nedeľu neprídu Novovešťania skrátka. Na svoje si prídu deti aj dospelí. O 16:00 je pripravená rozprávka pre deti v podaní Divadla na Predmestí o známych dvojičkách – Danka a Janka. Po rozprávke vám zase nedeľné popoludnie spríjemní priamo na námestí temperamentná ženská spevácka skupina Vychodňarske šarkanice.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM