JAB Kultúra

Doprajte si relax cez víkend: Aké zaujímavé podujatia môžete zažiť?

Ani sme sa nenazdali a je tu ďalší víkend. Ak sa rozhodujete, ako ho prežiť v Spišskej či okolí, prinášame vám niekoľko tipov na zaujímavé podujatia.

Ilustračný obrázok k článku Doprajte si relax cez víkend: Aké zaujímavé podujatia môžete zažiť?
Zdroj: Dnes24.sk

ĽADOVÝ A DRYTOOLOVÝ MARATÓN

14. – 15. januára. 2017, Slovenský raj

Celý víkend sa môžu tešiť všetci milovníci adrenalínu na 4.ročník ľadového a drytoolového maratónu v Slovenskom raji. Štart aj cieľ maratónu bude na Letanovskom mlyne. Účastníci maratónu budú súťažiť vo viacerých kategóriách. Nebude chýbať ani nočný šprint či lezenie po ľadopádoch.

ŽENA V ČIERNOM

14. januára. 2017 o 19.00, divadlo Kontra

Na sobotňajší večer si herci z divadla Kontra pripravili obrovský hit z londýnskeho West Endu. Viktoriánsky thriller s vianočnou atmosférou, ktorá zhustne tak, až sa bude dať krájať.

KOLLÁROVCI

14. januára. 2017 o 16.00 a 19.00, Dk Mier

Známa skupina, ktorej repertoár tvoria slovenské ľudové pesničky obohatené vlastnou tvorbou, zavíta po veľkom úspechu do Spišskej Novej Vsi opäť. Tešiť sa môžete na dva koncerty. Jeden kapela odohrá 14. januára o 16:00 hod, druhý o siedmej hodine večer.

DEDIČSTVO

15. januára. 2017 o 15.00 a 17.30, KD Smižany

V nedeľu si v susedných Smižanoch môžete užiť divadlo. V kultúrnom dome sa bude konať premiérové predstavenie ochotníckeho divadla RAJ pri OKC v Smižanoch. Prvé predstavenie hry z názvom Dedičstvo si budete môcť pozrieť o tretej popoludní , druhé o pol šiestej večer.

VEREJNÉ KORČUĽOVANIE

15. januára.2017 o 18­.00, Zimný štadión

Ak máte radi aktívny oddych a zimné športy, víkend môžete ukončiť aj aktívne a to na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi. V nedeľu podvečer si prídu na svoje všetci priaznivci korčuľovania.

VŠETKO ALEBO NIČ

15. januára.2017 o 19­.00, kino Mier

Romantickú komédiu natočenú podľa najpredávanejšej knihy Evity Urbaníkovej si môžu vychutnať už aj novovešťania. V nedeľu večer si môžete v kine pozrieť príbeh nerozlučnej trojice Lindy (Táňa Pauhofová), Vandy (Klára Issová) a Eda (Ľuboš Kostelný), ktorých napriek tomu, že každý je iný, spája oddané priateľstvo.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM