Kultúra

Doprajte si oddych počas víkendu: Čo odporúčame zažiť v Spišskej?

Je tu víkend a užiť si voľno je na mieste.Vyraziť si môžete aj na rôzne podujatia v Spišskej. Ktoré naša redakcia odporúča zažiť?

Ilustračný obrázok k článku Doprajte si oddych počas víkendu: Čo odporúčame zažiť v Spišskej?
Zdroj: Dnes24.sk

TROLLOVIA

12.- 13.november o 17.00, kino Mier

Trollovia sú vždy veselí a šťastní škriatkovia, ktorí najviac zo všetkého milujú hudbu, tanec a spev. Jedinou vážnejšou starosťou na svete im robia Bergeni. Tí si totiž myslia, že môžu byť šťastní jedine vtedy, ak budú mať Trolla v žalúdku.

FK SNV – FK LIPANY

12. november o 14.00, futbalový štadión

FK SNV – FK Lipany, I I. liga SFZ – Východ dospelí Sobotné popoludnie bude patriť všetkým fanúšikom futbalu. Na domácej pôde si zmerajú sily naši futbalisti s Lipanami v ďalšom kole 1.ligy SFZ – Východ dospelí.

DISKUSIA

12. november o 18.00, čajovňa Alchýmka

Sobotný podvečer spestrí novovešťanom zaujímavá diskusia s mladou vedkyňou v oblasti robotiky a umelej inteligencie Máriou Virčíkovou v príjemnom prostredí čajovne.

VREŠŤADLO

13.november o 16.00, Dom Matice slovenskej

Bábkové divadlo spod Spišského hradu pripravilo opäť niečo pre najmenších. V nedeľu popoludní sa môžu tešiť na rodinný chi-chi príbeh o jednom zavadzajúcom bábätku.

SVEDOK

13. november o 19.00, divadlo Kontra

Prezentácia novej aktuálnej hry. Napínavý morálny thriller. Tajomstvá a klamstvá. Ťažké otázky a ešte ťažšie odpovede. Silný príbeh o otázkach morálky a etiky v súčasnej žurnalistike. Účinkujú: Peter Čižmár, Táňa Poláková, Peter Olejár.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM