Rôzne

Dôležité informácie pre rodičov: Blížia sa zápisy do základných škôl v Spišskej

Ak máte doma budúceho prváka, mali by ste zbystriť pozornosť. Už onedlho sa v Spišskej Novej Vsi budú konať zápisy do základných škôl.

Ilustračný obrázok k článku Dôležité informácie pre rodičov: Blížia sa zápisy do základných škôl v Spišskej
Zdroj: TASR

Prinášame vám dôležité informácie ohľadom zápisov do prvých ročníkov základných škôl v Spišskej Novej Vsi, týkajúce sa zariadení, ktoré sú v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta.

„Mestský úrad Spišská Nová Ves, oddelenie školstva, pripomína rodičom detí narodených od 1. 9. 2011 do 31. 8. 2012, že zápis detí do 1. ročníka základnej školy sa uskutoční v dňoch 4. až 10. apríla 2018 (vrátane) v čase od 8.00 h do 17.00 h v priestoroch základných škôl,“ zverejnili kompetentní.

V dňoch 4. a 5. apríla 2018 budú v základných školách v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Spišská Nová Ves zapisované len deti, ktorých bydlisko je na území mesta Spišská Nová Ves a to podľa školských obvodov.

V súvislosti so zápisom do 1. ročníka ZŠ taktiež kompetentní pripomínajú rodičom resp. starým rodičom, aby u detí, ktoré sa dlhodobo zdržujú v zahraničí a nie je predpoklad, že povinnú školskú dochádzku budú plniť na území Slovenska, v základnej škole v Spišskej Novej Vsi, aby informáciu o mieste pobytu alebo potvrdenie o návšteve školy doručili na Mestský úrad, oddelenie školstva.

Zoznam základných škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta SNV:

  • Základná škola, Nad Medzou 1
  • Základná škola, Lipová ulica 13
  • Základná škola, Levočská ulica 11
  • Základná škola, Z. Nejedlého 2
  • Základná škola, Ing. O. Kožucha 11
  • Základná škola, Komenského 2
  • Základná škola, Hutnícka 16

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM