JAB Kultúra

Dokážu zlákať aj vás? Naše tipy na sobotu a nedeľu v Spišskej

Jeden klik a možno sa necháte zlákať aj vy. Naša redakcia vybrala niekoľko tipov na sobotné a nedeľné podujatia, ktoré sa budú konať v Spišskej.

Ilustračný obrázok k článku Dokážu zlákať aj vás? Naše tipy na sobotu a nedeľu v Spišskej
Zdroj: TASR

Kino.doc:Hotel úsvit

17. marca 2018 o 18:00, čajovňa Alchýmka

Alchýmka prináša nový cyklus najčerstvejších a najkvalitnejších dokumentov z Európy, ktoré vznikli v priebehu posledných dvoch rokov a získali si pozornosť najmä na medzinárodných filmových festivaloch. Kolekciu aktuálnych snímok otvára slovenský dokument Márie Rumanovej, ktorý bol vybraný do súťaže v rámci najväčšieho európskeho festivalu dokumentárnych filmov v Amsterdame. 49-minútová dokusnímka sa stala jednou z najdiskutova­nejších minulého roka, pričom ju neobišli ani rozporuplné reakcie.

Tri prasiatka a vlk

18. marca 2018 o 16:00, Spišské divadlo

O troch prasiatkach nielen pre deti, ale aj pre ich rodičov. Ľudová rozprávka trochu inak, plná napätia, dobrodružstiev a pesničiek. Klasická krochkajúca rozprávka o troch ružových pupkáčoch – Ňafovi, Nifkovi a Ňufke, ktorí na vlastnej prasiatkovskej koži pocítia, že postaviť si domček je oveľa dôležitejšie, ako napchávať sa žaluďmi a leňošiť. Taktiež im ich kvíkajúce srdiečko našepká, ako zvíťaziť nad pažravým Vĺčkom – Tĺčkom. A prekvapenie na záver – príde i Zajko!

Náš farebný svet

18. marca 2018 o 16:00, kaviareň eLAra

Spojená škola internátna v Levoči srdečne pozýva na vernisáž predajnej výstavy prác svojich žiakov, ktorá sa uskutoční v Spišskej Novej Vsi v nedeľu popoludní. Výstava potrvá do 8. apríla.

Verejné korčuľovanie

18. marca 2018 od 17:30, Zimný štadión

Počas víkendu môžete zrelaxovať aj aktívne a stráviť dve hodinky na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi pri korčuľovaní. Zimný štadión bude pre priaznivcov tohto zimného športu otvorený v nedeľu od 17:30.

Howie a Rookie

18. marca 2018 o 19:00, divadlo Kontra

Po 10 rokoch sa Divadlo Kontra vracia k svojmu najväčšiemu hitu. V novom obsadení a v novom šate. Temné zákutia Dublinu. Nasvrabený matrac. Dve mŕtve bojové exotické ryby. Humor a horor. Pomsta a obeta. Hit z Edinburghu, Londýna a New Yorku! Hra získala všetky prestížne divadelné ocenenia. Mark O'Rowe je považovaný za najoriginálnejšieho írskeho autora od čias Becketta.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM