JAB Krimi

Desivé okamihy na železnici: Muž (49) prechádzal cez koľaje, zachytil ho vlak!

Desivá situácia! Šťastie v nešťastí mal muž (49), ktorý podľa polície prechádzal cez koľaje mimo označených priechod. Zachytil ho a zranil osobný vlak!

Ilustračný obrázok k článku Desivé okamihy na železnici: Muž (49) prechádzal cez koľaje, zachytil ho vlak!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako povedal pre náš portál krajský policajný hovorca Alexander Szabó v piatok o 19.15 hod na železničnej zastávke Letanovce na dopravnej koľaji osobný vlak zachytil a zranil 49-ročného muža z okresu Spišská Nová Ves, ktorý prechádzal cez koľajisko mimo označených priechod.

„Privolaná rýchla zdravotnícka pomoc zraneného muža previezla do nemocnice na ošetrenie. Muž utrpel ľahké poranenia s predbežnou dobou liečenia 7 až 10 dní,“ doplnil Szabó.

Podľa slov hovorcu u rušňovodiča osobného vlaku bola vykonaná dychová skúška na prítomnosť alkoholu v dychu s negatívnym výsledkom. Predmetnú vec objasňujú príslušníci železničnej polície, ako priestupok na úseku dráh.

„Za takýto priestupok hrozí priestupcovi sankcia v blokovom konaní do 50 eur. V prípade ak odmietne priestupok prejednať v blokovom konaní mu hrozí sankcia až do 300 eur,“ uzavrel Szabó.

Prečítajte si tiež:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM