JAB Krimi

Desivá nehoda v Spišskej: Škodovka bez brzdenia narazila do tínedžerky na priechode!

Desivé okamihy v Spišskej Novej Vsi! Mladý muž (35) podľa polície v dôsledku nepozornosti bez brzdenia narazil do dievčaťa (15). To aj s kamarátkou prechádzalo cez priechod pre chodcov.

Ilustračný obrázok k článku Desivá nehoda v Spišskej: Škodovka bez brzdenia narazila do tínedžerky na priechode!
Zdroj: TASR

K nehode došlo v stredu o 15.15 hodine. Podľa polície vodič (35) šoféroval Škodu Octavia po Fabíniho ulici v Spišskej Novej Vsi, smerom od autobusovej stanice na železničnú stanicu, pričom si v dôsledku nepozornosti pri riadení vozidla nevšimol, že cez vyznačený priechod pre chodcov prechádzajú dve chodkyne (15,18) zo Spišských Tomášoviec.

„Vodič na priechode pre chodcov bez brzdenia narazil do jednej z chodkýň (15). Tá po náraze spadla na vozovku, kde ostala ležať až do príchodu sanitky. Druhá chodkyňa ostala stáť v strede vozovky na vyznačenom priechode pre chodcov a tým sa vyhla zrážke s prichádzajúcim vozidlom,“ ozrejmila Mésarová.

Podľa slov hovorcu nemocnice v Spišskej Novej Vsi Tomáša Kráľa mladú pacientku priviezli do nemocnice so zlomenou lícnou kosťou, otrasom mozgu a malou tržnou ranou. „Je umiestnená na chirurgickej jednotke intenzívnej starostlivosti. Pacientka je pri vedomí a v stabilizovanom stave,“ doplnil Kráľ.

Podľa polície požitie alkoholu u vodiča zistené nebolo. „Vodičovi bol na mieste dopravnej nehody zadržaný vodičský preukaz,“ uzavrela hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM