Marcel Mojžiš Krimi

Desivá nehoda na zľadovatenej ceste: Vodička (61) dostala šmyk, 3 ťažko ranení!

Vážna nehoda skončila ťažkými zraneniami až troch ľudí! V katastri mesta Krompachy podľa polície vodička škodovky na zľadovatenej ceste dostala šmyk, prešla mimo cesty a nabúrala do zábradlia na moste.

Ilustračný obrázok k článku Desivá nehoda na zľadovatenej ceste: Vodička (61) dostala šmyk, 3 ťažko ranení!
Foto: Zuzana Jakubičková

K nehode došlo vo štvrtok na ceste 3. triedy, v smere od obce Slovinky na Krompachy. Ako informoval krajský policajný hovorca Alexander Szabó, na mieste utrpeli ťažké zranenie traja ľudia.

„Vozidlo značky Škoda Felicia viedla 61-ročná vodička z Krompách, ktorá pri prechádzaní ľavotočivou zákrutou na zľadovatenej ceste neprispôsobila rýchlosť stavu a povahe vozovky a svojim schopnostiam. S vozidlom dostala šmyk, prešla do protismeru, kde strhla riadenie doprava,“ objasnil Szabó. Následne prešla na pravú stranu mimo cesty a prednou časťou narazila do zábradlia na moste.

Pri nehode utrpela žena ťažké zranenia s dobou liečenia viac ako 42 dní. Dvaja spolujazdci vo veku 64 a 32 rokov utrpeli taktiež ťažké zranenia s dobou liečenia nad 42 dní. „Na vozidle vznikla škoda 2 000 eur. K poškodeniu mosta nedošlo,“ dodal hovorca. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM