Miroslav Pomajdík Samospráva

Deň detí v Spišskej a Smižanoch: Čaká na vás bohatý program

V Spišskej Novej Vsi v sobotu v Madaras parku budú otvárať nový lanový park, v ZOO na deti čaká množstvo hier a v nedeľu sa oslavy MDD uskutočnia aj v Smižanoch, kde príde aj Spider-man.

Ilustračný obrázok k článku Deň detí v Spišskej a Smižanoch: Čaká na vás bohatý program
Zdroj: TASR

Sobota: 1.6. 2013 v Spišskej Novej Vsi

V Madaras parku sa uskutoční otvorenie lanového parku. Nová zaujímavá atrakcia pre malých i veľkých v meste Spišská Nová Ves. Realizátorom a prevádzkovateľom je Občianske združenie Tarzan. Ide o rekreačno-športové zariadenie postavené na stromoch vo výške od 1 do 10 m. Jednotlivé stromy sú poprepájané sústavou prekážok, ktoré nútia návštevníkov aktívne prekonávať vybudované trasy.

K dispozícii sú 4 okruhy s rôznou náročnosťou s celkovou dĺžkou 500 m. Priemerný čas na absolvovanie parku je 30 až 60 min. Jeden okruh je určený pre najmenšie deti. Má 7 prekážok a nachádza sa vo výške 1 m nad zemou. Ostatné s 26-timi prekážkami sú určené pre deti od 150 cm až po náročných teenagerov a dospelých.

Vstupné pre deti do 150 cm 3,50 €, pre dospelých 7 €.

Zoologická záhrada: DEŇ DETÍ. Vystúpi folklórny súbor Krompašan a firma VB Reality pripravila zábavné programy pre deti.

Nedeľa: 2.6.2013 v Smi­žanoch

Oslavy MDD sa uskutočnia v nedeľu o 13:30 hod. v areáli TJ Slovan Smižany. Vstup je zdarma. Čaká na vás bohatý program, súťaže, hry, maľovanie na tvár, maľovanie panelov a SPIDER-MAN.

Program:
- Z rozprávky do rozprávky: pásmo piesní, tancov, scénok detí materských škôl združených v SŠÚ Smižany.
- tanec a spevy detí ZUŠ D. Štraucha v Smižanoch
- Hip Hop- tanečné vystúpenie centra BDSK Spišská Nová Ves
- klauniáda

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM