Rôzne

Ďalšia fb stránka týkajúca sa nášho mesta: Tentokrát sú stredobodom pozornosti vodiči, z niektorých FOTIEK ľahnete :)

Nedostatok parkovacích miest hlavne po sídliskách je problémom menších či väčších miest snáď na celom Slovensku. To, či budete mať kde zaparkovať záleží aj od ďalších vodičov. Nie vždy to však výjde podľa predstáv. Foto!

Ilustračný obrázok k článku Ďalšia fb stránka týkajúca sa nášho mesta: Tentokrát sú stredobodom pozornosti vodiči, z niektorých FOTIEK ľahnete :)
Zdroj: Dnes24.sk

Facebook sa stáva čoraz častejšie nie len prostriedkom na komunikáciu, ale slúži aj na poukázanie činností niektorých ľudí. Len nedávno sme vás informovali o stránke s názvom Trusohlavy-tabuľa hanby pre nezodpovedných psíčkarov v Spišskej Novej Vsi. Na tejto stránke sa objavujú fotky novovešťanov so svojimi štvornohými kamarátmi, ktorí po svojom psíkovi neupracú. A fotky to veru nie sú veľmi estetické.

Celkom čerstvou záležitosťou je aj komunita Parkujem ako debil zameraná na Spišskú Novú Ves a vodičov, ktorí v našom meste zaparkujú nie práve ukážkovo. Za pár dní sa táto stránka stala dosť populárnou a lajky, ako aj fotky zaparkovaných áut tu pribúdajú, ako huby po daždi.

Komunita „Parkujem ako debil“ má podľa admina tejto stránky slúžiť, ako tabuľa hanby pre vodičov, ktorí by mali radšej vodičák vrátiť. „Fotky môžete posielať do správy aj s popisom miesta, kde bola spravená a samozrejme so začiernenou špz – tkou inak nebude foto zverejnená,“ upozorňuje admin na stránke.

Ukážky niektorých vodičov si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Foto:stránka Parkujem ako…

Aj takto sa dá zaparkovať v Spišskej
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM