JAB Rôzne

Čo našich čitateľov zaujalo najviac? Pozrite si najčítanejšie články celého týždňa

Urobte si rýchly spravodajský prehľad. Prinášame vám články zo Spišskej a okolia, ktoré našich čitateľov počas tohto týždňa zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Čo našich čitateľov zaujalo najviac? Pozrite si najčítanejšie články celého týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Redutu zaplnili kozmetičky a kaderníčky

Koncertná sála Reduty sa na chvíľu zmenila na módny salón. Už po 22-krát sa tam totiž konala súťaž v účesovej tvorbe a dekoratívnej kozmetike. Šesťdesiatka budúcich kaderníčok a kozmetičiek predviedla svoje umenie v niekoľkých kategóriách. Viac o tejto akcii sa dozviete po prekliku na článok.

Novinky v novoveskej zoo

Zoologická záhrada v Spišskej Novej Vsi už onedlho otvorí svoje brány. Tohtoročné otvorenie sa bude niesť v slávnostnom duchu. V zoo otvoria nový most ponad jazero. Na návštevníkov však čaká aj niekoľko ďalších noviniek.

Medzinárodný festival v Smižanoch

V najväčšej spišskej obci Smižany začal Multižánrový medzinárodný festival detskej a mládežníckej tvorivosti Spish Talent Festival, ktorý potrvá do 4. apríla. Svoj talent na ňom celkovo predvedie viac ako 230 mladých ľudí. Podrobnejšie informácie o tomto zaujímavom festivale nájdete v článku.

Ocenení pedagógovia

Predseda Košického samosprávneho kraja Zdenko Trebuľa udelil plakety predsedu trom riaditeľom stredných škôl a ďakovné listy 31 učiteľom, majstrom odborného výcviku a vychovávateľom. Pocty sa dočkali aj piati pedagógovia, ktorí pôsobia v našom meste.

Najkrajší kalendár

Spišská Nová Ves opäť zabodovala a môže sa pochváliť ďalším prvenstvom. Tentokrát sa naše mesto umiestnilo na zlatej priečke v celoslovenskej súťaži o najkrajší kalendár Slovenska 2017. A to nebolo všetko.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto:ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM