JAB Rôzne

Čo najviac zaujalo Novovešťanov? 5 najčítanejších článkov celého týždňa

Pomaly, ale isto je za nami ďalší májový týždeň. Ten priniesol viacero zaujímavých informácií, ktoré sa týkali Spišskej Novej Vsi alebo nášho okolia. Prinášame vám súhrn správ, ktoré vás zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Čo najviac zaujalo Novovešťanov? 5 najčítanejších článkov celého týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Smrteľné nešťastie

Na začiatku týždňa otriasla Spišom veľmi smutná správa. Tragédia si vyžiadala život 36-ročného muža. Podrobnejšie informácie si môžete prečítať TU.

Denisa vo finále Miss Spiša

Pochádza zo Spišskej Novej Vsi, študovala na hotelovej akadémii a momentálne pracuje v našom hlavnom meste ako čašníčka. Reč je o Denise Hojnošovej, ktorá už čoskoro zabojuje o titul najkrajšej Spišiačky. Kto ju do súťaže prihlásil a aké sú jej ciele nám prezradila v rozhovore.

Miesta, kde sa oplatí povedať ÁNO

Deň nazývaný aj ako Deň D. Moment, keď dvojica zaľúbencov robí vo svojom vzťahu zásadný krok a ktorý si zaslúži krásne prostredie. Spišská Nová Ves a okolie disponuje viacerými zaujímavými svadobnými miestami. Zaostrili sme na tie podľa nás najkrajšie. Toto je náš výber…

Učiteľka novoveského gymnázia otvorene…

Učí na Javorke a toto gymnázium je pre ňu vysnívanou školou. Neprekáža jej dokonca ani každodenné dochádzanie z Dobšinej. Učiteľka angličtiny Lucia Hrebeňárová nám v rozhovore prezradila, čo je na jej práci najťažšie a čo najkrajšie. Aj to čo všetko pre ňu znamená toto povolanie.

Akcie aj pomoc druhým

Sú ešte len v mládežníckom veku a môžete na nich naraziť v uliciach Spišskej Novej Vsi. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby neboli členmi parlamentu a to nie hocijakého. O tom kedy vznikol mládežnícky parlament, čo majú za sebou a aké sú ich plány sa dozviete v článku.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM