JAB Kultúra

Čo budete robiť počas víkendu? Prehľad ako šitý pre Novovešťanov, ktorý vám hneď dodá inšpiráciu

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Možno vám pri rozhodovaní pomôže náš špeciálny prehľad, ktorý je ako šitý pre obyvateľov Spišskej.

Ilustračný obrázok k článku Čo budete robiť počas víkendu? Prehľad ako šitý pre Novovešťanov, ktorý vám hneď dodá inšpiráciu
Zdroj: Dnes24.sk

ZMIERENIE, ALEBO DOBRODRUŽSTVO PRI OBŽINKOCH

22 .januára 2016 o 19.00, Spišské divadlo

Pre všetkých milovníkov divadelných komédií. Jedna z najhranejších slovenských komédií vo vynikajúcej interpretácii režiséra J. Sládečka a hercov Spišského divadla.

HAMLET

22. januára 2016 o 19.00, divadlo Kontra

Detektívka, thriller a romantika v jednom. Príbeh o dozrievaní. O každom a pre každého z nás. Nenechajte si újsť predstavenie ocenené na mnohých zahraničných festivaloch.

CUBANO NIGHT

22. januára 2016 o 20.00, klub KTK

Kúsok horúcej exotiky priamo v našom meste? Naozaj, je to možné aj počas mrazivého januára. Stačí, ak sa v piatok podvečer vyberiete do spišskonovoveského klubu Ktk, kde budú znieť horúce kubánske a latino rytmy.

EXXTRAVAGANZA PARTY

22. januára 2016 o 20.00, NUMBER 1 CLUB

Poriadna párty na záver pracovného týždňa dobre padne nejednému Novovešťanovi. Ak patríte medzi nich, počas piatkovej párty s DJ MARCOM (rezident DJ Európy 2) to môžete na parkete roztočiť.

PLES MALÝCH SPIŠIAČIKOV

23. januára 2016 o 16.00, detský svet Madaras

Plesať môžu aj tí najmenší. Tretí ročník plesu malých Spišiačikov štartuje už v sobotu popoludní. Detské šampanské, tombola, bohatý program, vystúpenie detských skupín, vyhlásenie kráľa a kráľovnej plesu či občerstvenie pre deti a rodičov sú jeho súčasťou.

MACBATH

23. januára 2016 o 19.00, divadlo Kontra

Macbeth sa vracia na scénu Kontry! Naposledy ocenený na prestížnom svetovom festivale WROSTJA vo Wroclavi. Vzrušujúca divadelná hra a realizácia. Hypnotizujúce predstavenie, ohromujúce svojou silou.

PRVÝ METROPOLITNÝ PLES

23.januára o 19.00, hotel Metropol

Zaplesať si môžete ísť v sobotu podvečer na premiéru metropolitného plesu. Počas večera vás budú sprevádzať španielske rytmy v podaní skupiny Los Massakeros a DJ Vili. O sprievodné slovo sa postará moderátor večera Marcel Sivák a tešiť sa môžete aj na hosťa večera skupinu Peter Bič Project.

MALÝ ČAJOVÝ KURZ

24.januára 2016 od 13.00, čajovňa Alchýmka

Jedinečný zážitok pre všetkých milovníkov čaju. V priebehu štyroch hodín môžete ochutnať okolo 15 druhov rôznych čajov a oboznámiť sa aj s tradičným čínskym obradom pitia čaju.

PÁN TRAGÁČIK A TEMPLÁRI

24.januára 2016 o 10.30 a 16.00, Spišské divadlo

Premiéra dobrodružnej výpravy Pána Tragáčika a jeho troch kamarátov za legendárnym pokladom templárov. Napínavý príbeh plný záhadných stretnutí a odhaľovania tajomných miest. Cesta za poznaním, že skutočný poklad sa dá nájsť len srdcom.

VEREJNÉ KORČUĽOVANIE

17. januára o 18.00, Zimný štadión

Máte radi aktívny oddych a zimné športy? V nedeľu podvečer si môžu prísť na zimnom štadióne na svoje všetci priaznivci korčuľovania.

Môže vás zaujímať:

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM